Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Írnátok pár példát?

Írnátok pár példát?

Figyelt kérdés
Miket egyek, reggelire, tízóraira, uzsira és vacsira. a neten néztem már egy csomót de kíváncsi vagyok ti miket esztek. természetesen diétásat és hogy mivel mozogjátok le :)

2016. ápr. 27. 19:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Reggelire zabkását eszek mèzzel vagy egy kis gyümisalit vagy pirítós tojáskrèmmel

Tízóraira szendvicset tk kenyèrből(sajt,sovány felvágott,Zöldsèget)

Ebèd: Amit a menzán adnak suliba

Uzsi; rántottát vagy lágy tojást szoktam salival ,vagy szendvicset tk kenyèrből

Vacsora 1 almát. De èn csak súlyt akarok tartani...

13/l 158cm 43 kg

2016. ápr. 27. 19:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem mozgom le, elhasználom azzal, hogy élek és ülök :D OK, mozgok is, azt azért kell. Súlyzós edzés és séta.

Tojást, zöldségételeket, olajos magvakat eszem. Meg ami jön, ugye, kenyér mondjuk csak akkor van, amikor a párom süt, de akkor rárepülök, mert kívánatos. Ezen még dolgoznom kell, évekig nem evett glutént, de most visszatért, engem pedig nem laktat a kenyér hajszálnyit sem, így szálkásításkor nem jó.

Sütiket pl. gyakran eszem, persze saját készítésűt és nagyon szénhidrátszegényet, amióta komolyan veszem a szálkásítást, inkább csak piskótát :)

2016. ápr. 27. 19:32
 3/4 anonim ***** válasza:

ma napom elég rossz volt,de leírom

reggel nem ettem,mert 08.45-re mentem edzeni.30 perc bicikli,1 óra 10 perc trx (és még sok más eszköz személyi edzővel),levezetésnek 30 perc bicikli.aztán mennem kellett a városba,biciklivel mentem,oda-vissza 25 perc volt.utána ebédeltem.Teletáltól rendeltem ebédet,ami zöldséges pulykaragu volt jázmin rizzsel (675 kalória).vacsorára pedig ettem négy tojásból rántottát vajretekkel,újhagymával és 55 gramm rozsos bagettel.

a normál napom úgy szokott kinézni,hogy reggel rántotta vagy sonka zöldséggel.délben megeszem az ebédem 60 százalékát,uzsonnára a 40 százalékát.vacsora pedig tojás vagy sonka zöldséggel,attól függ,hogy reggel mit ettem vagy mit kívánok.szoktam néha nasizni lidlben kapható gyümölcsős krémtúrót,meg szoktam néha enni almát.egy nap csak egyszer eszek pékárut,ami az 55 grammos rozsos bagett,de van,amikor kihagyom.1500 kalóriát eszek egy nap

az ebédet minden napra a teletáltól rendelem,max 700 kalóriásat választok,köretnek max. rizst,de inkább zöldséget.

2016. ápr. 27. 19:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Én így eszek jelenleg:

Reggeli: tojás + zöldségek (karalábé, cékla, paprika, paradicsom, gomba, cukkini, hagyma, sárgarépa, amit éppen megkívánok, nem válogatok)

Tízórai: 1 adag fehérje shake

Ebéd: hús + a fent említett zöldségek valamelyike, esetenként akár többféle is

Tegnap pl sült csirkemellet ettem brokkolival, ma gombás brokkolis darálthús lesz a menü. A gombát egyenesen imádom, nyersen is simán megeszem.

Uzsonna: 1 adag fehérje shake + valamilyen gyümölcs (jelenleg alma, mert kaptunk belőle vagy négy kilót, és gyorsan romlik, de a banánt sem vetem meg, a szénhidrátkeretembe simán belefér) Az uzsonna edzés utánra esik hétköznap, ha hétvégén délelőtt megyek edzeni, akkor a tízórai shake mellé eszek gyümölcsöt.

Vacsora: túró + zöldség + kb. 20g camambert sajt + lenmag-szezámmag

Mennyiségeket direkt nem írtam, mert nem biztos, hogy neked elég lenne az a mennyiség, ami nekem igen.

Mozgás: konditerembe járok heti hat nap + egy pihenőnap. Emellett itthon vagyok két kisgyerekkel, szóval igazából az egész napom mozgásból áll, mindig van mit csinálni. :)

2016. ápr. 28. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!