Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Esti gyümölcsevés?

Esti gyümölcsevés?

Figyelt kérdés

Sziasztok ha este 6 után rámjön a nassolhatnék baj ha megeszek 4-5 kivit ?

Egyébként egész nap főtt tojást szoktam enni meg csirke mell sonkát és zöldségeket és csak vizet iszok meg néha 1-2 kv de azt is cukor és tej nélkül :)

Szerintetek igy fogyhatok ?

mozogni csak sétálni szoktam meg hasizom gyakorlatok és fekvőtámaszok

2016. ápr. 26. 20:03
 1/5 anonim válasza:
45%
Akarmennyi zoldseget es gyumit ehetsz, nem befolyasolja a dietad
2016. ápr. 26. 20:16
 2/5 anonim válasza:

Ha éhes vagyok akkor rendes kaja, gyümölcstől csak savas leszek.

Élettani hatásairól nem akarok beszélni, mert nem értek annyira hozzá de fruktóz(cukor) tuti nem jó elalvás előtt.De ha belefér a keretedbe nyugodtan egyed.

Amúgy a teljes napi étrended gondold át, mert pl a csirkemell sonka se sokkal jobb mint a parizer. Főleg, hogy a csirkemellnek nincs is sonkája.

2016. ápr. 26. 20:20
 3/5 A kérdező kommentje:
én álltalába reggel 5 fele alszok el és alszok fél 1 ig szóval ha ilyen 8-9 fele eszek az nem elalvás elött van :D
2016. ápr. 26. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Én se vagvyok oda a "csirkemellsonkáért", finoman szólva, de ha ezt, tojást és zöldséget eszel, akkor 4-5 kiwi nem sok vizet zavarhat, kevesen tudnak így sokat enni. Nekem persze menne, de gondolom, te nem eszel meg tizensok főtt tojást (vagy ennek megfelelő tojást és csirkeizét) naponta. Akkor pedig bizonyára deficitben vagy és fogyhatsz.

Viszont ha nagyon kevés tojást és felvágottat eszel, akkor elégtelen a fehérjebeviteled.

S ezek mellé ez-az még kellene, bizonyára nem viszel be minden fontos tápanyagot így (bár a zöldségeken sok múlik). Bizonyára zsírból sem csak a tojásban levő kellene.

A kiegészítők szedése persze valamit érhet, én inkább a kiegyensúlyozott táplálkozás mellett vagyok, de pl. magnéziumom van itthon, egyes étrendeken meglepően könnyű hiányt szenvedni belőle, főleg fogyáskor s a tünetek elég hamar jelentkeznek.

2016. ápr. 26. 22:36
 5/5 A kérdező kommentje:
kb 9-10 tojást eszek de ha valaki tudna írni normális étrendet azt megköszönném :)
2016. ápr. 27. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!