Stagnálás? Kinek mikor kezdett stagnálni a súlya?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy 2 és fél hónapja diétázok, kondizok heti 4x. Nagy súlyfeleslegem van, 100kgról kezdtem, most 92 vagyok. Tehát már 8kg-t leadtam. Minden héten kevesebbet mutat a mérleg, ez nagyon ösztönöz, hogy kitartsak:) Sok van még hátra, mert olyan 65-70 kg szeretnék lenni.(172cm vagyok, 20 éves lány) De már most félek a stagnálós időszaktól. Tudom, hogy feladni nem fogom, de kiváncsi vagyok kinek mennyi idő után/hány kg leadása után kezdett el stagnálni a súlya? Meddig tartott ez az állapot? És hogy mit tettetek, min változtattatok, hogy újra meginduljon a fogyás? Főleg azoktól várnék választ, akik már leadtak 20, vagy több kg-t, de bárki írhat:) Köszi!2010. ápr. 7. 09:14
1/2 anonim válasza:
Szia! Nekem minden hónapban megáll a fogyásom kb. másfél hétre. Ilyenkor többet mozgok,meg kevesebbet eszem,de nem használ,egyszer csak magától megindul megint. Nagyon utálom,mert ha nem állna meg folyton 1-2 kilóval több mehetne le havonta...
2/2 A kérdező kommentje:
Hú az nem jó.. De lényeg akkor, hogy magától csak be indul mindig. Én még nem stagnáltam, minden héten ment le valamennyi, de már félek kicsit előre, hogy mikor áll le. De remélem én is túl jutok majd rajta:D Köszi a választ!
2010. ápr. 9. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!