Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nektek mennyi a napi kalóriabe...

Nektek mennyi a napi kalóriabeviteletek?

Figyelt kérdés

Egyaránt érdekel fogyni vágyóké, súlytartóké is. :)

Elsősorban kalória, de nyugodtan írhattok makrókat is.

2016. ápr. 21. 15:32
 1/7 anonim válasza:

Nekem kb 2700kcal 174cm vagyok és 56 kg

Jelenleg a súlytartók táborát erôsítem, mellette heti 4-5 alkalomm edzek

2016. ápr. 21. 15:52
 2/7 anonim ***** válasza:
2300-2700kcal az átlagos napom, ha kevesebbet sportolok, akkor kb 2300-ra jön ki. (súlytartás a cél)
2016. ápr. 21. 16:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem a mai kb. 1300 kcal, ebből 58 gramm ch, a többi fehérje és zsír. Diétázok jelenleg, mozgás ma a futás lesz.

Nekem ez is nagyon kevésnek tűnik, még pont az a határ, aminél nem kaparom a falat. El nem tudom képzelni, hogy tud valaki tartósan 500-800 kalóriákat enni, esetleg mellette még mozogni is.

2016. ápr. 21. 17:02
 4/7 anonim ***** válasza:
900-1000 kalória naponta, és tornázok/futok(4-5km) mellette. Fogyókúrázók táborát erősítem
2016. ápr. 21. 18:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Átlagosan 1100-1200 kcal naponta, nekem ez az egészséges, nem is bírok ennél többet enni, csak ha túl eszem magam, az pedig nem jó. :) Én egyikbe se tartozom, jelenleg próbálok egészséges és fitt lenni, tehát fogyni zsírból és építeni egy kis izmot. Reggelente kocogok/futok 20 percet (sajna ennyire van időm), délután pedig általában izomerősítő gyakorlatokat csinálok. 17/L
2016. ápr. 21. 18:50
 6/7 anonim ***** válasza:

#3: Megértelek, nekem az 1800-2000 kcal az, amit már-már kibírhatatlanul kevésnek tartok... Illetve ez volt a múltban, a fogyásom első 4-5 évében. Iszonyú pici étel ez, szerintem évtizedekig a dupláját ehettem (nem mintha a 4000 kcal-os napjaimon olyan sokat ennék, de az azért már bőven sok), de mivel más volt az étrendem, s nem számoltam, ezt már sosem fogom megtudni.

Nos, a kalóriabevitelem régen kiscsillió lehetett, szerencsére extrém lassan hízom.

Aztán 2000 kcal-t bírtam, ezzel fogytam sokat. Egy kivételes kegyelmi időszakban 1800 is ment, de 20 kiló fogyás után ugyanúgy 2-3000 kcal volt a napi bevitelem, mint a fogyásom legelején (2000 körül a fegyelmezett napokon, több a kilengésekkor. de simán volt, hogy 2200 kcal ebéd után még éhes maradtam). Mindez különösebb magasság, izom és mozgás nélkül. Nem volt könnyű nekem.

Akkor sem, amikor elmúlt az éhségérzetem, mert ez a deficithez még nem elég.

De most hirtelen csoda történt és az 1500-1700 kcalomat is csak azért pakolom be, mert muszáj enni, de úgy tűnik, megvolnék kevesebbel is. Majd kísérletezem, csak mire a fehérjét, zöldséget, pár apró luxust (napi csoki és gyümölcs, megszokás és finom és nem különösebben árt semminek) beviszem, már itt járok.

Fehérje kb. 85g, szénhidrát 40-50g, zsír 100-120 g.

2016. ápr. 21. 20:49
 7/7 anonim ***** válasza:
1500 kalóriát eszek egy nap,természetesen fogyás a cél.eddig tíz kiló ment le hat hét alatt.heti egy spinracing+2 trx edzés+bringával megyek mindenhova
2016. ápr. 21. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!