Szerintetek ez már betegség?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 14 éves vagyok 165 cm és 48 kiló. Kövérnek érzem magam, de mindenki azt mondja mennyek el orvoshoz mert már nagyon vékony vagyok.Én még látok magamon súlyfelesleget.Szerintetek hülye vagyok ?2010. ápr. 6. 22:08
1/12 anonim 

válasza:

Szia, Én 173 cm. voltam és 50 kilo. Sovány voltam és állandóan fogyókúráztam, felesleget láttam magamon, tornáztam, de nem álltam meg. Bulimiás lettem. Majdnem az életembe került. Most 60 kg vagyok és egészséges. Már nem látom a felesleget. Meggyógyultam. Beszélj az orvosoddal, mert ez betegség.
2/12 anonim 

válasza:

Nem.
Beteg vagy!
Vagy csak provokálod a sok túlsúlyost, akiknek tényleg valós probléma a fogyni vágyás!!!
3/12 anonim 

válasza:

Az. Fordulj orvoshoz. Nem viccből írom.
4/12 anonim 

válasza:

Előszö beszél egy családtagoddal, bár gondolom ez egyértelmű és irány az orvos. Meggyógyulsz, csak ne halogasd.
5/12 anonim 

válasza:

Először beszélj egy családtagoddal ... akart lenni
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.De ha az orvos azt fogja mondai hogy hízzak.De én nem szeretnék mert akkor csak még kövérebb leszek.
2010. ápr. 6. 22:35
7/12 anonim 

válasza:

Az orvos nem fogja azt mondani, hogy hízzál, mert ő tud a beteg fejével gondolkozni, és tudja, hogy a beteg mit szeretne és mit nem szeretne hallani. Ő másképp fogja neked előadni. De igen, ez már fél siker, ha te magad is felismerted, hogy baj van... Mert sajnos baj van. Irány az orvos!!
8/12 anonim 

válasza:

Nem értem hogy jött rád ez a kövérség érzet, te már sovány vagy nem is kicsit. Tessék enni, mert elporolom a fenekedet. Mit irt itt egy válaszoló, majdnem belehalt a bulimájába, te is így akarsz járni.Tessék elmenni orvoshoz, és betartani a tanácsát!
9/12 anonim 

válasza:

nem vagy sovány, a testsúlyod normális.
De kövér sem vagy, emiatt keress fel egy orvost, mert testképzavarban szenvedsz!
10/12 anonim 

válasza:

Ha nem akarsz tovább fogyni, akkor nincs gond. Ha kövérnek érzed magad, és koplalsz, az már kóros.
Mindenképpen javasolt egy pszichológus, mert később más problémáid is lesznek abból, hogy nem bírod elfogadni magad, és rosszabbnak (kövérebbnek) látod magad, mint amilyen vagy. Pl. alkalmatlan leszel párkapcsolatra stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!