Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne fogynom?

Hogyan lehetne fogynom?

Figyelt kérdés

160 cm vagyok, 67 kg... Nagyon meglátszik rajtam. 14 éves lány vagyok, és elég egészségtelen lesz később majd a vérnyomásom is, ráadásul az önbizalmam is a béka segge alatt... Szóval szeretnék minimum 10 kilót fogyni...

Menzás vagyok, tízórait, ebédet és uzsonnát onnan kapok. Általában este jön meg az étvágyam, és össze-vissza eszek mindent. Tudom, nem szabadna, tennék is ellene, de nem tudom hogyan. Próbáltam reggel többet enni, de reggelente hányingerem van 1 kis teától is.

Nem járok sportolni, nem is szeretem egyik sportot sem, jégkorizni jártam volna, de nincs elég pénzünk az edzésre... Hetente 3-szor van tesi óránk.

Gyógyszereket nem szedek, nem is szeretnék. Semmilyen betegségem nincs (lekopogom :D).

Összefoglalva: főként egészségügyi és önbizalmi okoból szeretnék fogyni. Külön étrendet nem tudok megoldani, hetente 3-szor 800 m-t biztosítottan lefutok tesi órákon...

Értelmes válaszokat kérek, és köszönöm előre is. <3

2010. ápr. 6. 22:06
 1/3 anonim válasza:
Most olyan helyzetbe vagy mint én voltam.. Én úgy fogytam le, hogy nem ettem édességet, kenyeret, tésztát, nem ittam üdítőket csak ásványvizet. egyél sok gyümölcsöt, zöldséget,lehetőleg 6után ne egyél.. ha megéhezel igyál ásványvizet agy egyél egy almát. és járj futni minden este vagy 2 naonta. itt a jó idő mozdulj ki.
2010. ápr. 6. 22:17
 2/3 anonim ***** válasza:

a futás szerintem is jó, nem is kell hozzá sok pénz, kivéve a jó minőségű futócipő, de megéri az egészséged szempontjából és hosszú távon meg is térül.

ha nem szeretsz futni akkor tornázz otthon dvd-re! ajánlom norbi és réka kazettáit de szerintem bármelyik megteszi, csak rendszeresen tornázz!

az étkezés pedig nagyon fontos! édességet csak nagggyon ritkán és délelőtt!

2010. ápr. 6. 22:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi eddig is. :) Nem szeretek futni, inkább sokat sétálni, például egész nap... :) Abból nyilván többet, mint amennyit futnék... :D
2010. ápr. 6. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!