Hogyan lehetne fogynom?
160 cm vagyok, 67 kg... Nagyon meglátszik rajtam. 14 éves lány vagyok, és elég egészségtelen lesz később majd a vérnyomásom is, ráadásul az önbizalmam is a béka segge alatt... Szóval szeretnék minimum 10 kilót fogyni...
Menzás vagyok, tízórait, ebédet és uzsonnát onnan kapok. Általában este jön meg az étvágyam, és össze-vissza eszek mindent. Tudom, nem szabadna, tennék is ellene, de nem tudom hogyan. Próbáltam reggel többet enni, de reggelente hányingerem van 1 kis teától is.
Nem járok sportolni, nem is szeretem egyik sportot sem, jégkorizni jártam volna, de nincs elég pénzünk az edzésre... Hetente 3-szor van tesi óránk.
Gyógyszereket nem szedek, nem is szeretnék. Semmilyen betegségem nincs (lekopogom :D).
Összefoglalva: főként egészségügyi és önbizalmi okoból szeretnék fogyni. Külön étrendet nem tudok megoldani, hetente 3-szor 800 m-t biztosítottan lefutok tesi órákon...
Értelmes válaszokat kérek, és köszönöm előre is. <3

a futás szerintem is jó, nem is kell hozzá sok pénz, kivéve a jó minőségű futócipő, de megéri az egészséged szempontjából és hosszú távon meg is térül.
ha nem szeretsz futni akkor tornázz otthon dvd-re! ajánlom norbi és réka kazettáit de szerintem bármelyik megteszi, csak rendszeresen tornázz!
az étkezés pedig nagyon fontos! édességet csak nagggyon ritkán és délelőtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!