Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Molett vagyok ilyen adatokkal?...

Molett vagyok ilyen adatokkal? 174/67kg

Figyelt kérdés
23éves lány vagyok,az ismerőseim szerint nem vagyok éppen vékony lány,sőt kicsit húsos . Én nagyon utálom magam,sokszor az utcára sem szívesen megyek,mert pl ha ülök a nagy hasam fodrozódik ,és szoknyát se vennék fel ,mert a combom nagyon nagy.. 2 éve még 56kg volt és azt szerettem,de még soha nem fogyóztam csak edzettem ,izomépítés,akkor feljött 3 kg izom,aztán pedig abbahagytam a mozgást és a diétát és rengeteg cukrot ettem így meghíztam jócskán vastag vagyok,mert a zsír alatt van az izom. Minél előbb le akarok fogyni,de alig tudok ellenállni az édességekenek :((
2016. ápr. 21. 10:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ehetsz édességeket, de ne cukrosakat, az nem egészséges... Jó, lelkileg az sem, ha folyton jó édességeket eszel, de azért ki lehet bírni, én csak tudom, édességek mellett fogytam és fogyok, tegnap a napom fele az volt, viszont legalább viszonylag szénhidrátszegény s jó összetételű. Kezdetnek ez is megteszi.

De az étrend is befolyásolhatja az édességvágyat s az éhséget is, célszerű jó étrenden élni, sok szempontból.

Nos, bizonyára van egypár kiló felesleged, megértem, hogy csinosodni akarsz, de azért ez nem vészes szint még.

Hogy mennyire van felesleged, azt nem tudhatjuk, izomtömeg kérdése.

Mozogj, természetesen. Életmódváltás: jó étrend és megfelelő mozgás, ez kell neked, ahogy másnak is, akinek gondja van a súlyával.

2016. ápr. 21. 12:24
 12/14 anonim ***** válasza:
31%

"nagy hasam"

Ha nőként nagy hasad van, akkor túlsúlyos vagy. Az teljesen mindegy, ezt molettnek nevezzük-e - egyébként is, egyesek a golyószerűre hízott nőket is molettnek hívják, mások meg azokat is lemolettezik, akiknek nem teljesen definiáltak a fenekén az izmok.

67 kilóval mindenesetre nem lehetsz túlságosan elhízva 174 centi mellett, úgyhogy legfőbb ideje elkezdeni mozogni, helyre lehet ezt hozni viszonylag gyorsan. Egy kiadós bringatúra alatt nyugodtan le lehet tolni néhány szelet csokit.:)

2016. ápr. 21. 12:44
 13/14 anonim ***** válasza:

"Ha nőként nagy hasad van, akkor túlsúlyos vagy."

LOL. Miért, férfiként nem?

2016. ápr. 21. 13:08
 14/14 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagy molett.

Teljesen normális a testalkatod a számok alapján.

Az 56 kg viszont nagyon kevés volt a magasságodhoz.

60-ig még jó lehet. De az alá nem nagyon menjél.

Felesleges kínozni magad. Ez még nem molettség, kövérség.

Élvezd, hogy fiatal vagy, éld az életed.

Egyél mindenfélét, csak figyelj az arányokra és a mennyiségekre.

Sportolj, ha szeretnél feszesebb, formásabb lenni.

2016. ápr. 21. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!