Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Molett vagyok ilyen adatokkal?...

Molett vagyok ilyen adatokkal? 174/67kg

Figyelt kérdés
23éves lány vagyok,az ismerőseim szerint nem vagyok éppen vékony lány,sőt kicsit húsos . Én nagyon utálom magam,sokszor az utcára sem szívesen megyek,mert pl ha ülök a nagy hasam fodrozódik ,és szoknyát se vennék fel ,mert a combom nagyon nagy.. 2 éve még 56kg volt és azt szerettem,de még soha nem fogyóztam csak edzettem ,izomépítés,akkor feljött 3 kg izom,aztán pedig abbahagytam a mozgást és a diétát és rengeteg cukrot ettem így meghíztam jócskán vastag vagyok,mert a zsír alatt van az izom. Minél előbb le akarok fogyni,de alig tudok ellenállni az édességekenek :((
2016. ápr. 21. 10:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is az vagy, habáér kép nélkül nem tudjuk, hogy mennyire is. Hagyd abba a panaszkodást és menjél futni, itt a tavasz.
2016. ápr. 21. 10:11
 2/14 A kérdező kommentje:
Már járok futni,sokat fejlődtem is két hét alatt,de sokat nem ér,ha mellette tovább eszem a fagyit,jégkrémet,chipset,csokit :(
2016. ápr. 21. 10:16
 3/14 anonim ***** válasza:
50%
Le akarsz fogyni vagy sem? Elhatározás kérdése...
2016. ápr. 21. 10:21
 4/14 anonim ***** válasza:
33%
Ez így igaz, ha nasizol, min csodálkozol? Ne egyél ennyit és nem leszel ekkora, ez a világ legegyszerűbb dolga, az emberek mégis olyan korlátoltan képtelen felfogni.
2016. ápr. 21. 10:29
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem molett biztos nem vagy, maximum picit magasabb a testzsírszázalékod. Az én adataim szinte majdnem megegyeznek a tieiddel /176/67, 24 éves lány/, és normál alkatú vagyok. Ha leírnád a mell/derék/csípő méreteid, többet árulnál el az alakodról, mint a súllyal.
2016. ápr. 21. 10:48
 6/14 anonim ***** válasza:
Addig ne utáld magad, amíg vannak, akik pont a fodrozódó poci, és a nagy comb szerelmesei. Ezzel nincs is baj, de ha nem kattansz le a sok nasiról, akkor tényleg utálhatod magad. Bár Te legalább őszinte vagy, és beismered, hogy nem tudsz ellenállni a csokinak. Rengetegen mindenféle külső okokat keresnek, mert még maguknak sem tudják beismerni, hogy a saját fejükben van a hiba. Te már minden bizonnyal előnyben vagy a nagy többséghez képest, most már csak akarnod kell. Talán egy jóképű pasi motiválna, ez is csak rajtad múlik! :)
2016. ápr. 21. 11:10
 7/14 A kérdező kommentje:
36-os nadrágokat hordok,de feszülnek rajtam,viszont a 38 már túl laza,persze van olyan anyag ami nem nyúlik ott simán 38,de olyan is előfordul hogy a 36 még nagy is. Nem tudom,hogy kell mérni magam pontosan hol,az előbb néztem,de a csípőm 87 volt , a derekam sem tudtam beazonosítani ,azt sem,hogy amikor bent van a levegő vagy amikor kint kell nézni,így 72-74ig elment. Mell 84-5.
2016. ápr. 21. 11:23
 8/14 anonim válasza:
Szerintem eléggé eltúlzod a dolgokat. Nem szívesen mész ki az utcára?? 67kg egyáltalán nem hangzik soknak ahhoz a magassághoz. Miért kaptál rá az édességekre? Túl sok a szabadidő, vagy valamiféle stressz ér?
2016. ápr. 21. 11:23
 9/14 A kérdező kommentje:
egy lelki apróság.. elég nagy trauma ért azóta nagyon szeretem az édességeket fogalmazzunk így. én próbáltam leszokni róla,sőt már hánytattam is magam ami miatt most azt hiszik az orvsook,hogy refluxos vagyok.
2016. ápr. 21. 11:33
 10/14 anonim ***** válasza:

:)

Ezek a méretek alapján egyáltalán nem vagy molett, sőt.. Mellnél a legnagyobb körméret számít. Deréknál nálad a legvékonyabb pont a derekadon. 72/74 abszolút jó ehhez a magassághoz. Csípőd szintén nem sok. Szerintem kezdj el erősíteni, Rubint Réka 20 perces videói pont megteszik kezdésnek. Nem feltétlen kell lemondanod az édességről sem, mert sem a súlyod, sem a méreteid nem indokolja. Próbálj napi egyet enni, persze ne egy egész vödrös fagyit, de mértékkel simán mehet. Mellette heti 3x futsz, 2x erősítesz, és jó alakod lesz. Próbálj meg ne túl passzos dolgokat hordani, nadrágból előnyös az egyenes szabású, felsőből pedig a mell részénél feszesebb (mivel itt vagy a legvékonyabb), deréknál bővülő laza, sifonszerű blúzok.

Nem árt az sem, ha a cipődnek van egy pici sarka, egyrészt kiegyenesíti a tartásod, másrészt optikailag formásítja a lábakat, feneket.

2016. ápr. 21. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!