Így fogyhatok? Több kilót. Már próbáltam. Többi lent
Figyelt kérdés
Mostanába elkezdtem úgy fogyózni hogy délelőtt bármilyen zsírosat is eszek 5 után nem eszek és sportolok így egy hét alatt fogytam két kilót. Ha tovább folytatom akkor tudok többet is fogyni?2016. ápr. 18. 07:39
1/6 anonim válasza:
Ha ez az 5 után nem eszel dolog azzal jár, hogy így naponta összességében kevesebbet eszel, mint korábban, akkor fogyhatsz. Ha azonban 5 előtt bepótolod azt, amit 5 után ennél, akkor nem. Az emberi szervezet biokémiailag úgy van felépítve, hogy szinte mindenből mindent képes előállítani. Emiatt nem is a táplálék összetétele, hanem a táplálékkal bevitt összes energia mennyisége számít. Ugyanakkor a táplálék térfogatának elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy kitöltse a gyomor/bél rendszert, gátolva az üresség miatt fellépő éhségérzetet és egyben elősegítve az emésztőrendszer megfelelő mozgását.
2/6 anonim válasza:
Az 5 utáni nemevés sokat segíthet egy fogyókúrában
Szerintem folytatódni fogy a kedvező folyamat.
Én csalán teát is innék a helyedben este.
3/6 anonim válasza:
baromsag az 5 utan nem eves. ne csinald.
4/6 A kérdező kommentje:
2.nak üzenem hogy köszönöm a jó tanácsot.
És az miben segít?
2016. ápr. 18. 10:56
5/6 anonim válasza:
Látom, csak az olyan válaszok érdekelnek, amik támogatnak ebben. Pedig baromság. sry
6/6 anonim válasza:
Nem baromság, kinek mi jön be.
Nekem az 5 után nem evés éjféli éhséget és rossz alvást okozna, de van, akinek bejön. Én inkább 3 előtt nem eszem, mert nekem az való :D Persze van, aki kombinálja a kettőt, az se rossz, ha passzol az adott emberhez. Nincsenek szabályok arra, hogy mikor együnk, mindössze érdemes naponta legalább egyszer, persze alkalmilag ez is figyelmen kívül hagyható (nekem nem szimpatikus, de van, akinek az).
Ha ez a kérdezőnek működik és jó, s beviszi azért a szükséges tápanyagokat, akkor egészségére :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!