A koplalás fogyszt jobban vagy a low cal diéták esetleg a kifejezett fogysztó diéták?
Szóval az lenne a kérdésem hogy mi fogyszt jobban? Ha nem eszek semmit 1-2-3 napig? (Volt már anno hogy simán kibírtam 3 napig evés nélkül. Csak víz ivás. Nem estem össze igazából semmi bajom sem volt. Bár anno nem fogyás érdekében volt szóval ezért is nem tudom a választ.)
Vagy a sima hogy "egyél kevés kalóriát" Szóval kiszámolod h 2500kalóriát égetsz el egy nap ha extrémen akarsz fogyni akk vigyél be csak 1000kalóriát.
Vagy pedig a kifejezett diéta étrend ami szintúgy alacsony kalória tartalmú ám gondolok én itt a sweet potato, zöld tea, oatmeal stb diétákra.
Szóval melyik a legjobb?
Egyik nagyobb hülyeség, mint a másik! Mindegyik tápanyaghiányos, izomvesztéses állapothoz vezet.
Tartósan, egészségesen fogyni csak életmódváltással lehet. Szálkásító diéta + heti 3 súlyzós, és heti 3-4 aerob (vagy intervallum) edzés. Ennyi a titok.
#5: Az egészségének jót tehet vele, persze a fogyáshoz vajmi kevés, de szerencsés esetben azt is okozhat.
Kérdező, ne lovagolj a koplalós fogyásokon, azok nem jók. A low cal az pont a koplalás, csak nem totális böjt. Én is jól voltam 4,5 napig étel nélkül, de fogyásra nem jutna eszembe használni. Pár nap alatt alig fogysz, max. kezdőlökést adhat egyeseknek, ki tudja? Tartósan pedig nem végezheted, már egypár nap után is megvannak a veszélyei, ha jóval kisebbek is, mint tartósan. Csak mert akad a sok-sok ember között, akinek ez hozta el a sikert, még nem jó módszer.
Életmódváltás, mozgás, jó étrend, megfelelő kalóriadeficit. Ez a tuti, nem az agyament vagy nemes egyszerűséggel koplalós diéták, nemlétező csodaszerek s trükkök. Vannak jó trükkök, de nem általánosan, hanem egyesek számára működően...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!