Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A koplalás fogyszt jobban...

A koplalás fogyszt jobban vagy a low cal diéták esetleg a kifejezett fogysztó diéták?

Figyelt kérdés

Szóval az lenne a kérdésem hogy mi fogyszt jobban? Ha nem eszek semmit 1-2-3 napig? (Volt már anno hogy simán kibírtam 3 napig evés nélkül. Csak víz ivás. Nem estem össze igazából semmi bajom sem volt. Bár anno nem fogyás érdekében volt szóval ezért is nem tudom a választ.)

Vagy a sima hogy "egyél kevés kalóriát" Szóval kiszámolod h 2500kalóriát égetsz el egy nap ha extrémen akarsz fogyni akk vigyél be csak 1000kalóriát.

Vagy pedig a kifejezett diéta étrend ami szintúgy alacsony kalória tartalmú ám gondolok én itt a sweet potato, zöld tea, oatmeal stb diétákra.

Szóval melyik a legjobb?

2016. ápr. 18. 05:24
 1/7 Cortez70 ***** válasza:
100%
Koplalással szépen elfogysz izomból is és még szarabbul fogsz kinézni. Normális diéta kell!
2016. ápr. 18. 05:32
 2/7 anonim ***** válasza:
69%

Egyik nagyobb hülyeség, mint a másik! Mindegyik tápanyaghiányos, izomvesztéses állapothoz vezet.

Tartósan, egészségesen fogyni csak életmódváltással lehet. Szálkásító diéta + heti 3 súlyzós, és heti 3-4 aerob (vagy intervallum) edzés. Ennyi a titok.

2016. ápr. 18. 06:19
 3/7 anonim válasza:
100%
A mozgastol fogysz a legegészségesebb én, még a legszebben, látványosabban.
2016. ápr. 18. 06:50
 4/7 anonim válasza:
53%
Koplalással nagyon szépen le lehet fogyni. Főleg izomból. A szív is izomból van... És ha utána elkezdesz normálisan enni, dupla sebességgel, kétszer annyi kiló megy vissza rád, mint amennyit leadtál. Én is fogyóban vagyok most és a leghatásosabb, amit eddig próbáltam, hogy teljesen elhagytam a cukrot az étrendemből. A szénhidrátot pedig minimálisra csökkentettem, abból is csak a hasznosat fogyasztom, délelőtt. Közben elkezdtem futni. Utálok futni, de azzal kecsegtetnek, hogy meg fogom szeretni. Alakul a dolog, mert a testemen is látom a változást. Ha nem is futsz, valamilyen más aktív sport mindenképpen segíti a fogyást. Persze önmagában az sem lenne elég, az étkezési szokásokon nagyon sok múlik. Sok sikert. :)
2016. ápr. 18. 10:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha elhagyod a cukrot és a fehér lisztet, már sokkal nagyobb eredményt érsz el, mint ezekkel a butaságokkal, amit felsoroltál.
2016. ápr. 18. 13:23
 6/7 anonim ***** válasza:

#5: Az egészségének jót tehet vele, persze a fogyáshoz vajmi kevés, de szerencsés esetben azt is okozhat.

Kérdező, ne lovagolj a koplalós fogyásokon, azok nem jók. A low cal az pont a koplalás, csak nem totális böjt. Én is jól voltam 4,5 napig étel nélkül, de fogyásra nem jutna eszembe használni. Pár nap alatt alig fogysz, max. kezdőlökést adhat egyeseknek, ki tudja? Tartósan pedig nem végezheted, már egypár nap után is megvannak a veszélyei, ha jóval kisebbek is, mint tartósan. Csak mert akad a sok-sok ember között, akinek ez hozta el a sikert, még nem jó módszer.

Életmódváltás, mozgás, jó étrend, megfelelő kalóriadeficit. Ez a tuti, nem az agyament vagy nemes egyszerűséggel koplalós diéták, nemlétező csodaszerek s trükkök. Vannak jó trükkök, de nem általánosan, hanem egyesek számára működően...

2016. ápr. 18. 13:31
 7/7 anonim ***** válasza:
82%
Ha koplalsz, csak még zsírosabb leszel, s az évek során durván el is hízhatsz.
2016. ápr. 18. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!