Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 165cm és 65kg. Mit kellene...

165cm és 65kg. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Az a baj,hogy sose tudtam 60kg alá menni. Minden számomra elérhető módszert kipróbáltam. Kövérnek érzem magam. Táplálkozás tipp? Belső comb gyakorlatok? Köszi előre is.

2016. ápr. 17. 18:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Czanik Balázs-Capoeira aerobikját ajánlom. Szépen formálja az alakot és a combot is vékonyítja a kritikus belső comb tájékon is. Izmosabb lesz a lábad és a combtávolítót is edzi.
2016. ápr. 17. 18:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. Utána nézek :)
2016. ápr. 17. 18:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Megfelelő helyes táplálkozás, aerob és kardió edzések.

Menj le futni, az nagyon jó.

Kezd el számolni a kalóriákat, ha az neked segít, csak akkor fogysz, ha többet égetsz el, mint amennyit beviszel.

Este ne egyél szénhidrátot.

Ajánlom a két oldalt figyelmedbe, itt sok tornavideókat találsz:

[link]

[link]

Olvasd el a Sárgakapszula című könyvet.

2016. ápr. 17. 19:46
 4/7 anonim válasza:
52%
Czanik Balázs-Capoeira aerobikját nem ajánlom. Nem formálja az alakot és a combot sem vékonyítja a kritikus belső comb tájékon sem. Izmosabb nem lesz a lábad és a combtávolítót sem edzi.
2016. ápr. 17. 19:53
 5/7 anonim ***** válasza:
4. Te biztos próbáltad azért mondod. Egy éve csinálom és igen sokat formálodtam.
2016. ápr. 17. 19:58
 6/7 crudy ***** válasza:
52%
Mindenki máshogy reagál egy adott edzésre a genetikai eltérések miatt. Ezt a tornát én sem ajánlom mert igazából ezek mind parasztvakítás kivéve amik nagyon összetetten foglalkoznak ezzel. Ebből pénzt lehet csinálni mert valaki megmondja h mit csinálj de ugyan ezt el tudod érni magad is egy konditeremben. Az viszont h formál e vagy nem fatális baromság. Mert csak izmot épít de zsírt nem szed le főleg nem célzott helyről. Ha nem izmosodni akarsz hanem fogyni akkor csak a táplálkozásra és a kardió edzésre támaszkodhatsz. Innen csak tőled függ. Az esti szénhidrát tényleg nem jó de önmagában nem elég. Ha elszánt vagy akkor követsz egy szigorú étrendet és az biztos h hamar fog eredményt hozni.
2016. ápr. 17. 20:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Hú. Köszi a válaszokat. Az a baj a futással, hogy a térdeim és a gerincem alsó része nem jó. Gyógy-fogyasztó tornát pedig nem találtam :( így az a baj , hogy nehezebb
2016. ápr. 22. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!