Ha már pár napja nem eszek semmit, mert egyszerűen nem vagyok éhes akkor érdemes lenne erőlteti a kaját?
Vizet, kávét, teát iszom és egyáltalán nem vagyok éhes. Tegnap délután megettem egy almát, ilyen "mégis egyek valamit" elven. Nem érzem magam legyengülve, ugyanúgy tornázom, mint eddig tehát napi szinten. Már kb. 1 hónapja fogyózom, jelenleg 57 kiló vagyok (162cm). Ennyire összeszűkült volna a gyomrom vagy én ezt nem értem?! Valahol örülök neki, hiszen így nem szenvedek az éhségtől, csa attól tartok, hogy egyszer meg majd jól bezabálok. Vélemény?
18/L

Azért nem érzel éhséget, mert a vércukrod a béka segge alatt van. Előbb-utóbb a szervezeted jelezni fog, hogy "elég volt" és úgy be fogsz zabálni akaratod ellenére, hogy a hormonok depresszióssá fognak tenni kis időre.
Azért 57 kilóval nem lehetsz olyan kis darab, tehát valószínűleg a testednek van bőven kalóriaigénye. Ha nem adod meg legalább az alapanyagcseréhez szükséges energiát, akkor hatalmas nagy baromságot csinálsz. Ezt körülbelül még bírni fogod 1-2 napig, aztán nekiesel a hűtőnek, ismétlem akaratod ellenére. A tested át fogja venni az agyad felett a kontrollt, szerintem ezt a fórumról is sokan tanúsíthatják.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!