Egy dagadék vagyok és mindenki bánt vele. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én egyszerűen így nőttem fel,össze-vissza ettem mindig is. Iszonyat nehéz ezen változtatni és azt se tudom hogy kezdjek bele.
2016. ápr. 13. 20:29
1/8 anonim válasza:
Csak akkor kell elkezdeni, ha Te is valóban szeretnél ezen változtatni.
2016. ápr. 13. 20:35
2/8 anonim válasza:
Hagyd abba a kifogás gyártást es ne zabalj ossze-vissza.
2016. ápr. 13. 21:14
3/8 anonim válasza:
Felejtsd el a kenyeret,tésztát,fehér lisztes kajákat és az édességet.
Egyél sok húst zöldséggel és sok fehérjét( tojás,túró,stb)
Napi 3-4 liter vizet igyál és kezdj el valami sportot.
2016. ápr. 14. 05:51
4/8 anonim válasza:
Én is kövér vagyok és soha nem akarnék lefogyni pár egyszálbelű kedvéért. Ha én egyszer úgy döntök, hogy fogyni akarok az más, de amúgy nem. Semmi hátrányom se volt még abból hogy kövér vagyok. Ezerszer jobb csajaim is voltak és vannak, mint a sok vékony langyihuszárnak..:DD
2016. ápr. 14. 06:52
5/8 anonim válasza:
Én is az voltam 21 éven keresztül, majd egyszer csak meguntam, hogy nem birok kocogni pár száz métert, hogy nyáron izzadok mint egy állat, hogy undorítóan nézek ki, aztán fogytam 40 kilót és azóta boldogabb vagyok mint valaha bármikor. Szálkásító étrend, ennek nézz utána.
2016. ápr. 14. 09:41
6/8 anonim válasza:
Előszöris állíts átaz agyadat, beszéld eg magaddal, hogy márpedig le fogsz fogyni, bárki bármit mond! Ajánlom a sargakapszula.hu oldalt. Hagyd ki a tésztát, kenyeret, rántott cuccokat, sok zöldség, hús, tojás, túró. Kezdj el kocokgni, vagy először hoszabb sétákra menni, természetesen tempósabban :)
olvasgass utána a dolgoknak neten, viszont ne dőlj be a " csodálatos 2 hees káposzta diéta" és társainak :D
2016. ápr. 14. 15:53
7/8 A kérdező kommentje:
Óhh :D azért az állóképességemmel nincsenek bajok,a sportok mindig is jól mentek-amik kitartást igényelnek- munkába is bicajjal járok a zabálásokkal vannak a problémák de azért haladok :)
2016. ápr. 14. 20:44
8/8 anonim válasza:
jaj, az úgy már más tészta :D
akkor ez teljesen a kaja. Írj étkezési naplót. Ügyelj rá, hogy legyen benne sok fehérje és lehetőleg ne tartalmazzon édességet, tésztát, kenyeret bla bla bla :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!