Ti hány kg-ra szeretnétek le fogyni? Mi lenne az ideális súly a számotokra?
Sziasztok!:)
Arra lennèk kíváncsi, hogy most hány kg-ok vagytok ès hány cm magasak. Ès mi a cèl? Esetleg korotok, ja es nemetek.
((Èn 18/L, 50kg, 165cm, amit szeretnèk: 55-58kg))
167 cm, az álomsúlyom mindig is az 51-53 kg volt. Mikor még 54 kg voltam, akkor nem voltam vele megelégedve, de most bőven örülnék az 57 kg-nak is.
Nem merem leírni hány kg vagyok, még így anoniman sem, mert nagyon meghíztam és szégyellem. :(
19L
24/L
162 cm vagyok, és sajnos nagyon sok, 74 kg... évek alatt a sok rossz étkezési szokásomnak köszönhetően, és hogy semmit se mozogtam, sikerült rendesen meghíznom... február tájékán kezdtem ezen változtatni, 81 kg-ból indultam. A cél még messze, de végre észhez tértem, és teszek a célért, ami számomra egy kb 55 kg lenne.
Én igazán nem értem mi vezet valakit arra, hogy válaszokat pontozzon le egy ilyen kérdés alatt. Mi a nem hasznos abban, hogy ugyanúgy leírtam, menyit szeretnék fogyni, mint bárki más? Nem értem.
Kedves 9./13.!
Ugyan én nem pontoztam le a válaszod, de ugye tudod, hogy egészségtelen amit csinálsz? Itt, a kérdés alatt, a lányok fele normál súlyról soványra akar fogyni, ami ugyan úgy nem egészséges, mint kövérnek lenni.
Te 183 cm vagy, amihez min 60-70 kg kéne, te meg az 50 alján vagy. Ami sovány/alultáplált. Ha még ebből akarsz fogyni, az meg még rosszabb lesz.
És a lepontozó szerintem ezzel nem értett egyet.
Köszönöm a válaszokat.:)
Csak kíváncsi voltam, hogy nektek mi lenne az ideális. Mi lenne amire azt mondanátok, hogy jól èrzem magamat a bőrömben.
Jaj de nem èrtem ki pontozott le kit ès mièrt. Hiszen mindenkinek más az ideális. Èn is a fogyókúra tèmába írtam ès látjátok oda is írtam, hogy 165cm ès 50kg vagyok ès hízni szeretnèk.:)
15/L 164 naponta 75-78 kg között vagyok
Célom 65-70 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!