Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti hány kg-ra szeretnétek le...

Ti hány kg-ra szeretnétek le fogyni? Mi lenne az ideális súly a számotokra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

Arra lennèk kíváncsi, hogy most hány kg-ok vagytok ès hány cm magasak. Ès mi a cèl? Esetleg korotok, ja es nemetek.

((Èn 18/L, 50kg, 165cm, amit szeretnèk: 55-58kg))

2016. ápr. 13. 20:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

167 cm, az álomsúlyom mindig is az 51-53 kg volt. Mikor még 54 kg voltam, akkor nem voltam vele megelégedve, de most bőven örülnék az 57 kg-nak is.

Nem merem leírni hány kg vagyok, még így anoniman sem, mert nagyon meghíztam és szégyellem. :(

19L

2016. ápr. 14. 21:13
 12/18 Rayna ***** válasza:
54%

24/L

162 cm vagyok, és sajnos nagyon sok, 74 kg... évek alatt a sok rossz étkezési szokásomnak köszönhetően, és hogy semmit se mozogtam, sikerült rendesen meghíznom... február tájékán kezdtem ezen változtatni, 81 kg-ból indultam. A cél még messze, de végre észhez tértem, és teszek a célért, ami számomra egy kb 55 kg lenne.

2016. ápr. 14. 21:41
 13/18 anonim ***** válasza:

Én igazán nem értem mi vezet valakit arra, hogy válaszokat pontozzon le egy ilyen kérdés alatt. Mi a nem hasznos abban, hogy ugyanúgy leírtam, menyit szeretnék fogyni, mint bárki más? Nem értem.

2016. ápr. 14. 22:54
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 9./13.!

Ugyan én nem pontoztam le a válaszod, de ugye tudod, hogy egészségtelen amit csinálsz? Itt, a kérdés alatt, a lányok fele normál súlyról soványra akar fogyni, ami ugyan úgy nem egészséges, mint kövérnek lenni.

Te 183 cm vagy, amihez min 60-70 kg kéne, te meg az 50 alján vagy. Ami sovány/alultáplált. Ha még ebből akarsz fogyni, az meg még rosszabb lesz.

És a lepontozó szerintem ezzel nem értett egyet.

2016. ápr. 15. 08:04
 15/18 anonim ***** válasza:
A 6-os hozzászóló vagyok. 164 cm-hez az 50 kg tökéletes. Az még nem alultáplált és most is meg vagyok elégedve magammal, de előbb minimálisra szeretném csökkenteni a szírt magamon, hogy aztán szépen építhessek izmot. Ezért szeretnék súlyt veszteni 50-ig, az lenne most az ideális. A súly vesztést pedig fogyásnak hívom. Ezért mertem válaszolni a kérdésre. Ez abszolút nem a beteges kategória, persze nem is az a nagy fogyás, ami miatt sokan fogyókúráznak mert túlsúlyból menne normálra, de azt hittem ettől még én is válaszolhatok a kérdésre. Elnézést, ha valakinek a lelkébe tapostam azzal, hogy vékonyan is szeretnék foglalkozni még magammal és mertem írni a fogyókúra kategóriába. A többieknek pedig üzenem, hogy hajrá, én ugyan csak 60 kg-ról indultam (ami szintén nem vészes), azért így sem volt könnyű dolgom.
2016. ápr. 15. 14:15
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.:)

Csak kíváncsi voltam, hogy nektek mi lenne az ideális. Mi lenne amire azt mondanátok, hogy jól èrzem magamat a bőrömben.

Jaj de nem èrtem ki pontozott le kit ès mièrt. Hiszen mindenkinek más az ideális. Èn is a fogyókúra tèmába írtam ès látjátok oda is írtam, hogy 165cm ès 50kg vagyok ès hízni szeretnèk.:)

2016. ápr. 16. 11:15
 17/18 anonim ***** válasza:

15/L 164 naponta 75-78 kg között vagyok

Célom 65-70 kg

2016. júl. 4. 13:50
 18/18 anonim válasza:
Én 14/L 165cm-hez naponta 48-50kg között vagyok de a célom az 45kg lenne
2016. aug. 27. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!