Hogyan tudnám formásabbá tenni a mellizmomat?
20 éves fiú vagyok! Gyerekkoromban nagyon kövér voltam, de az idő múlásával megnyúlottam, lefogytam...stb.
Nincs konkrétan bajom a súlyommal (csak 1 kis hasam van), 81 kg vagyok (181 cm). A gondom az, hogy akármennyit is fogytam gyerekkorom óta, a mellem valami miatt még most is elég nagy! :S Lehet, hogy furán hangzik meg vicces, de most már szeretném "eltüntetni"! Nem akarom magam kigyúrni, sem azt h hatalmas izmaim legyenek, csak a mellemmel szeretnék csinálni valamit, mert nem tetszik!
Pedig a gyúrás lenne a leghatásosabb módszer. A gyúrás nem csak izomtömeg növelésről szól, van zsírcsökkentő gyúrás vagy máshogy nevezve szálkásítás. Nagyjából ugyanazt kell csinálni mint rendes gyúrásnál, csak kisebb súlyokkal dolgozol és sokkal kevesebb időt hagysz a pihenésre a szériák és gyakorlatok között, ehhez még egy jó kardió tréning és 1-2 hónap alatt ledolgozod a felesleget. Legalábbis én ezt ajánlom.
Ha belefér akkor egy diétát is odarakhatsz a listába, de nem annyira kötelező, ha jó sokat mozogsz/sportolsz naponta.
A kokszolást szerintem kerüld, maradj természetes.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!