Terhesen ártok az egészséges diétával? Természetesen megkérdezem az orvosomtól, de van itt olyan aki várandósan diétázott?
Attól félek egyébként:)
De olvastam,hogy többet ártok vele ha nem eszem azt amit kívánok. Normális kerrteken belül:)
Én még élénken emlékszem rá, amikor a férjem szakadó esőben ment éjjel a város túlsó oldalán lévő egyetlen nonstop hamburgereshez, mert hamburgert és sült krumplit kívántam. :D
Mondjuk ez egyszeri volt (azóta is emlegetjük), inkább répamániás voltam. Családi ebédeken miattam főzött bele mindenki a szokásosnál háromszor-négyszer több répát a húslevesbe. :D
:) de azért aranyos,hogy mit meg nem tett a várandós feleségéért.
Én az elsővel már rosszul voltam ha 1 nap nem ettem édességet :(
Érdekes mert nem híztam meg pedig hajnali 3-kor somlói ettem meggyesrétessel :D
Iszonyat mennyiség édességet megettem. Egyébként fiam van,szóval nem jött be az édességet a lányoknál esznek dolog de reménykedem,hogy most savanyù uborkát fogok enni savanyú uborkával:)
2 kg pluszba voltam szülés után,az az édességfogyasztás nem viselt meg. Viszont most úgy 1 éve,bármit eszek,lerakódik..
Úgyhogy nagyon oda kell figyelnem ha nem plusz 30kg-al akarom zárni a 40.hetet.
Tulajdonképp ez nem is diétának,hanem egy egészséges,kiegyensúlyozott étrendnek mondható ha jól értem.
Arra figyelj,hogyha szénhidrátszegényen kajálsz,akkor a zsír legyen több ,ne legyen mindkettőből hiány.Tojás,tengeri halak,mindenféle hús .
A diéta és az egészéges étrend nem ugyan az.
Az, hogy kerülöd a feldolgozott élelmiszereket, túlzott szénhidrát és cukor fogyasztást csak segíteni fog a babának és neked is, termézetesen nem árt az egészséges étel senkinek sem. :)
Csak figyelj oda, hogy meglegyen minden szükséges vitaminforrás, kellő fehérje és sose éheztesd magad, akkor a lehető legjobbat teszed magatokkal. :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!