Nagyon gáz ha egy lány 14évesen 85kg?

Hagyjuk, hogy gáz-e. Bizonyára nem esztétikus és főleg nem egészséges, ez utóbbi az, ami igazán számít, illetve még a delikvens önértékelése is. Ez már akkora súly, hogy tökmindegy, mennyire izmos, rengeteg háj is van rajta.
Viszont ezen lehet változtatni :)

Talán gáz lehet, de még bőven van mit alkotni rajta. A gáz, ha hanyagolja valaki a testét, vagy túl sokat foglalkozik vele. Anyud milyen volt a te korodban? Mikor változott meg?
A zsír és az izom aránya mennyi a test tömegéhez képest?
Amúgy 14 évesen a testnevelés tanár kéne tudjon ebben segíteni (ha érdemes a pozícióra), de jó, ha magad is érdekelődsz. Hasadon a bőrt átfogod ülve, mekkora átmérőjű? Ugyan ez felkaron? Nem az izom, a zsír a bőr alatt?
Gond nélkül tudsz változtatni, ha akarsz, ehhez táplálkozás és sport kell. Ha családban van cukros, vagy pajzsmirigyes, érdemes arra is figyelni. Erről a szülők tudnak felvilágosítást adni.

Én csak azt nem értem, hogy azt a 14 évest nem zavarja, hogy túlsúlyos?
Én 43 éves vagyok és 161 cm 83 kiló. Engem nagyon zavar, és fogyókúrázom, mert ez így nagyon nem jó ( 89 kiló voltam) 14 éves tinédzsernek ez nagyon nem jó...

Figyi, én 170 cm vagyok, legmagasabb súlyom 80 kiló volt, és borzasztóan sok volt.
Szerintem kb 25 kilót fogynod kéne.
Én fogytam 20at, ha kérsz segítséget, írj privátot.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!