Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon gáz ha egy lány 14évese...

Nagyon gáz ha egy lány 14évesen 85kg?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 6. 16:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Hány cm?
2016. ápr. 6. 16:09
 2/10 A kérdező kommentje:
158-162cm
2016. ápr. 6. 16:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjuk, hogy gáz-e. Bizonyára nem esztétikus és főleg nem egészséges, ez utóbbi az, ami igazán számít, illetve még a delikvens önértékelése is. Ez már akkora súly, hogy tökmindegy, mennyire izmos, rengeteg háj is van rajta.

Viszont ezen lehet változtatni :)

2016. ápr. 6. 16:22
 4/10 anonim ***** válasza:

Talán gáz lehet, de még bőven van mit alkotni rajta. A gáz, ha hanyagolja valaki a testét, vagy túl sokat foglalkozik vele. Anyud milyen volt a te korodban? Mikor változott meg?

A zsír és az izom aránya mennyi a test tömegéhez képest?

Amúgy 14 évesen a testnevelés tanár kéne tudjon ebben segíteni (ha érdemes a pozícióra), de jó, ha magad is érdekelődsz. Hasadon a bőrt átfogod ülve, mekkora átmérőjű? Ugyan ez felkaron? Nem az izom, a zsír a bőr alatt?

Gond nélkül tudsz változtatni, ha akarsz, ehhez táplálkozás és sport kell. Ha családban van cukros, vagy pajzsmirigyes, érdemes arra is figyelni. Erről a szülők tudnak felvilágosítást adni.

2016. ápr. 6. 16:26
 5/10 anonim válasza:
Igen, gáz - bármely életkorban nagyon sok ez a súly a magassághoz képest. A gond az, h ennyi idősen csak korlátozottan tud életmódot váltani az ember. Nagyon sok múlik a családon, főleg ami az étkezést illeti. Sőt - feltéve hogy nincs hormonális betegség a háttérben- a szülők nagyrészt felelősek a gyerek túlsúlyáért. Olcsóbb diétás ételeket tud venni, pl zabpehely, és otthoni rendszeres torna, ha másra nincs lehetőség.
2016. ápr. 6. 16:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. ápr. 6. 17:07
 7/10 anonim válasza:
Fiú vagyok, 21 éves, 181 centi magas és 89 kiló.. szóval igen, gáz. Fogyj le mert nem lesz jó vége, ne koplalással próbálkozz, az nem járható út. Sok mozgás, sport, az majd segít. Ha van rá lehetőséged egyél egészségesebben. Kemény lesz, nekem elhiheted.. :D de kitartás, fiatal vagy még, 1-2 év múlva szerintem tip top kis csaj leszel csak legyen kitartásod, ne add fel. ha feladod, abba hagyod a fogyózást csak vissza fogsz zülleni és még dagadtabb leszel. Igen ezt a szót használtam mert azzal ha csak szépen beszél az ember az nem elég. Dagadt vagy ez tény, fogadd el DE tegyél ellene. És máris előrébb leszel. Én nagyon kövér voltam, hidd el tudom milyen ha az embert ezzel piszkálják, milyen így élni stb.. ne akarj átmenni ugyanazon mint amin én. Fiatal vagy, ha most elkezded kikupálni magad nem lesz gond. Hajrá dagi, drukkolok neked ;)
2016. ápr. 6. 17:08
 8/10 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem, hogy azt a 14 évest nem zavarja, hogy túlsúlyos?

Én 43 éves vagyok és 161 cm 83 kiló. Engem nagyon zavar, és fogyókúrázom, mert ez így nagyon nem jó ( 89 kiló voltam) 14 éves tinédzsernek ez nagyon nem jó...

2016. ápr. 6. 17:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg zavarja, azért kérdez rá. 14 évesen most kezd kijönni a gyerekkorból. A szülők felelőssége,hogy a gyerek ne hízzon akkorára,mint egy vágósertés. A kérdező szerencséje,hogy még fiatal, könnyebben tud változtatni a helyzetén.
2016. ápr. 6. 17:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Figyi, én 170 cm vagyok, legmagasabb súlyom 80 kiló volt, és borzasztóan sok volt.

Szerintem kb 25 kilót fogynod kéne.

Én fogytam 20at, ha kérsz segítséget, írj privátot.

Üdv.

2016. ápr. 7. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!