Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra mellett lerakhatom...

Fogyókúra mellett lerakhatom a cigit?

Figyelt kérdés
Eddig 14 kg-ot fogytam, még kb. 20 tervben van. 3 éve dohányzom de elhatároztam, hogy ha már életmódot váltottam akkor a káros szenvedélyemtől is megszabadulok. Sajnos mindenhol azt mondtam, hogy a leszokás hízáshoz vezet. Ezalatt azt értik, hogy éhségérzetünk lesz (tehát akkor hízunk ha zabálunk cigizés helyett), vagy tényleg hízhatunk a nikotin megvonástól?
2016. ápr. 5. 17:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez annyira igaz, mint a ne egyél 6 után agymenés. Az éhségérzet azért lehet nagyobb leszokás után, mert a szervezet el kezd kicsit jobban működni és jelzi,hogy szokásos,fos táplálkozás vagy a kiskegyedben olvasott "magasan qualifikált" diéta tápanyaghiányt okoz, ezért a test "szól", hogy enni kéne. Minőségi táplálékkal jóval kevesebb is elég,elkerűlhető vele a vércukorszint ingadozás és súlyos tápanyahiány.
2016. ápr. 5. 17:19
 2/6 anonim ***** válasza:

A cigi letevése után azért hízik meg valaki, mert a cigi HELYETT eszik.

Ha odafigyelsz, akkor semmit esm fogsz hízni.

Én 10 év után és napi 3 doboz mellett hagytam abba és semmit sem híztam.

2016. ápr. 5. 17:35
 3/6 anonim válasza:
mint leszokott ember azt tudom tanácsolni hogy a cigi lerakásával várd meg a fogyókúra végét. Én is zabálni kezdtem a leszokás után.
2016. ápr. 5. 17:54
 4/6 anonim ***** válasza:

"Sajnos mindenhol azt mondtam, hogy a leszokás hízáshoz vezet."

- Ezt a dohányosok terjesztik, hogy legyen ürügy nem lefogyni.

2016. ápr. 5. 19:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 7 év cigizés után leraktam fogyókúra mellett és simán fogytam. Nem ettem pótcselekvésként és valójában nem attól hízik az ember, bár tény, hogy az is hozzájárulhat, hanem mert belassul az anyagcseréje a szervezetében lecserélődő baktérium flóra miatt. Arra kell csak figyelni, hogy ne hagyd belassulni az anayagcseréd, egyél joghurtot,tejes, rostos ételeket és akkor sima ügy. Én 5 kilót fogytam leszokás mellett.
2016. ápr. 5. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Nikotin csökkentheti az étvágyat, élénkít, szóval elképzelhető a hízás; bár annak az orális fixáció az oka inkább.

Lényeg a lényeg, fogyhatsz leszokás mellett is, csak kitartónak kell lenni.

2016. ápr. 6. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!