13 éves vagyok 172cm és 61kg. szeretnék fogyni kb 3kg-t. (bővebben lent) mit csináljak?
Figyelt kérdés
Naponta csinálok 250 fekvőtámszt ugyanennyi felülést, gugolásozok, súlyzózok. Vigyázok arra hogy mit eszek eszte már max puffasztott rizset és hetente többször futok.
Minden nap fél órát sétálok :D (ugye isi is van xp)
És minden nap úgy 20 órát kosarazok, de nem nagyon megyeget a fogyás.
Nem tudom hogy mit csinálok rosszul szóval várom a válszokat :)
Előre is köszi!
2010. ápr. 5. 12:52
11/12 anonim 

válasza:

Sztm nyugodtan sportolj ne csokkents semmit ami sportal kapcsolatos. Amugy nem ertek egyet az elottem szolohoz...sztm nem gaz ha egy fiun van egy kicsi felesleg...na jo ne follyon szet...de ha egy kisse macis..nekem bejon ;)..Amugy ja Sportolj amennyit csak birsz nektek fiuknak ez konnyebb...legyen az eletetek a sport...Amugy meg mit akarsz te meg fogyni??? 1. jo a sulyod 2. 13 eves vagy fejlodo szervezet....Sztm semmi kulonoset ne csinalj csak ne egyel edesseget meg cukros uditoitalokat...valts vizre...meg 18.00 utan mar ne egyel max gyumolcsot bagy zoldseget....ennyi :):):)
12/12 anonim 

válasza:

én az utolsó előtti vok: Ez csak az én véleményem. De tölthetnél képet, h lássuk mennyi is az a 3 kg. am fiúknál nem nagy gáz a 3 kg súlyfelesleg mert azt könyen alakíthatod izommá. gyúrj rá 1 kicsit :) (K) puszika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!