13 éves vagyok 172cm és 61kg. szeretnék fogyni kb 3kg-t. (bővebben lent) mit csináljak?
Naponta csinálok 250 fekvőtámszt ugyanennyi felülést, gugolásozok, súlyzózok. Vigyázok arra hogy mit eszek eszte már max puffasztott rizset és hetente többször futok.
Minden nap fél órát sétálok :D (ugye isi is van xp)
És minden nap úgy 20 órát kosarazok, de nem nagyon megyeget a fogyás.
Nem tudom hogy mit csinálok rosszul szóval várom a válszokat :)
Előre is köszi!
És van egy kis tartalák a hasamon :)
(főleg ott)
13 évesen nem ajánlott fogyókúrázni, mert a szervezeted még fejlődésben van. Inkább sportolj.
A fél óra séta nem valami sok, én kb. naponta 2 órát megyek gyalog mégsem fogyok, ez hülyeség.

elnézést nem 20 akart lenni :D bocs
(amúgy 2-3 óra közt teljesen igazad van)

ne 1 hét után várd a csodát.250 fekvőtámasz?? O_o az szép de sztem sok. Nem izombajnok akarsz lenni hanem nőies. A kosarazás meg inkább a vállaidra dolgozik szal szélesebb lesz a hátad (tudommert 5 évet kosaraztam)...hobbi szerűen hajrá, de ha nem akarsz 2 méteres szekrény lenni akk csökkensd azt a kosarat.
Sztem biciklizz vagy görkorizz mindkettő lábakat is, hasat is helyreteszi, de nem pár nap alatt. De ha ez sem tetszik,akkor vegyél aerobik kazettát az az igazi!!
16/L
Testtömegindexed: 20,619253
szóval ez nagyon jó
20 és 25 között normális:D
Köszönöm az eddigi válszokat.
És elnénézst hogy sokmindent nem írtam meg mivel ez az első kérdésem többek közt azt sem írtam meg hogy fiú vagyok :D bocs

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!