Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyhatok úgy, hogy maradjon...

Fogyhatok úgy, hogy maradjon mellem?

Figyelt kérdés
Most is elég kicsik, 75B s melltartom van, de szeretnék fenékől, hasbol, karbol , combbl fogyni, lehetséges a mell drasztikus kisebbedése nélkül?
2010. ápr. 5. 11:25
 1/8 anonim válasza:

ha fogysz, akkor mindenhonnan fogysz.

legfeljebb azt tudod csinálni, h. erősíted a melled, izmosítod, és utána kezdesz el fogyókúrázni!

2010. ápr. 5. 11:30
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
sajnos, a melled is fogyni fog. mivel zsírszövet...én ugyanilyen méretekkel rendelkezem, és egyre kisebb, ahogy fogyok.
2010. ápr. 5. 11:31
 3/8 anonim ***** válasza:
én fogytam 10kg-ot de ugyan akkora maradt a mellem mint előtte, de azért mert amikor vékony voltam akkor is D-kosarú volt a mellem mérete amikor meghíztam akkor is és amikor lefogytam akkor is, mivel mellre nem híztam ezért nem fogytam belőlle.
2010. ápr. 5. 14:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Attól is függ, mekkora a melled. D-ből nem olyan nagy cucc fogyni vagy nem fogyni. Ha alapvetően kicsi a melled, igen, el fog tűnni.
2010. ápr. 5. 15:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Attól függ: az nem igaz, hogy minden honnan fogy az ember.

Nekem 75B a mellem, fél éve fogyok rendesen, ez alatt leadtam 6 kilót, a derekam 12 cm-rel vékonyabb, a csipöm 6-tal, a combom felül 5-tel, a térd felett 4-gyel, a mellem meg elötte is ugyanannyi volt, mint most, nem változott semmit.

2010. ápr. 8. 21:46
 6/8 anonim ***** válasza:
14:43-as vagyok és én is ugyan így voltam mint az előttem szóló, ha előtte is ugyan akkora volt mielőtt meghíztál akkor nem fogsz belőlle fogyni!
2010. ápr. 8. 21:56
 7/8 anonim válasza:
alkat kérdése az egész.
2010. ápr. 9. 09:41
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszookat :)

17 vagyok, midnig is iylen alakom volt, szoval nem mondhatom, h mielőtt meghiztam, milyen volt.

de remélem, nem fog sokat kicisnyedni :S

2010. ápr. 10. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!