Ha most a húsvét miatt 1-2 napig több mindent megeszek, akkor hízhatok? Nehezebb lesz ledolgozni, vagy ez az 1-2 nap "lazítás" még belefér?
Ez elég általános... már meg ne haragudj, de azt sem tudjuk hány éves vagy, milyen testalkatú, hízékony-e, sportolsz-e, miket eszel, csak sonkát vagy zöldségeket is hozzá, alkoholt fogyasztasz-e majd. Így nem lehet kérdést feltenni..
Egyébként meg igen, ha össze-vissza eszel hízni fogsz, lehet narancsbőrösebb lesz a feneked is, inkább érdemes megállni. Ha ennyire érdekel a súlyod...
22/L
Attól függ melyen az akaraterőd, kedved az ünnepeket követően.
Én azt javasolnám, amit magam is alkalmazni fogok ..mindenből csak éppen hogy eszek és az ízüket ugyanúgy érezni fogom (mintha degeszre zabálnám magam), zöldségekből meg többet. Inni egyáltalán nem.
Szia!
Én szombaton kezdtem el a sütiket sütni, aznap reggel 62,2 kg voltam. Vasárnap reggel már 62,7. Tegnap is ettem sütit, nagyobb adag ebédet, cukros üdítőt, így lett 62,9. De nem aggódom, majd lemegy, ha újra fogyózni kezdek (egy fogyókúrát szakított meg a húsvét). Egy évben néhányszor elengedheti magát az ember...
Ezt a kérdést én is felakartam tenni, mert egyszerűen nem tudok ellenállni a sütinek, viszont állandóan mardos a lelkiismeret. Ugyan olyan paraméterekkel rendelkezem mint Te, úgyhogy most kicsit megnyugodtam;)
szerdától úgyis kezdődik a suli, és minden visszaáll a régi kerékvágásba... remélem:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!