Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez zabálásnak számít?

Ez zabálásnak számít?

Figyelt kérdés

Amit ma ettem: Reggelire: két szelet kalács +pohár tej

Ebéd:egy nagy tányér húsleves,tésztával meg zöldségekkel

Sültkrumpli, uborka salata 4 szelet rántotthús

Desszertnek két lúdlábat meg husvetra való tekintettel egy nagy Kinder csokinyuszit. 16/L

2016. márc. 28. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Hat, az biztos hogy egy maratonnyi energiat most bevittel.

Hizol is vagy 100 grammot, ugyhogy ezt ne csinald minden nap. De ezen kivul semmi nem fog tortenni, ne stresszelj ezen mert az jobban art az egeszsegednek.

2016. márc. 28. 15:53
 2/6 anonim ***** válasza:
csak az a 4 szelet rántott hús elég indokolatlan. bár attól függ mekkora egy db
2016. márc. 28. 17:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Annak. De Húsvét volt, és ha egyébként helyesen táplálkozol, akkor egy évben párszor belefér.
2016. márc. 28. 17:17
 4/6 anonim válasza:
Te vagy az, Tank Aranka? :D
2016. márc. 28. 17:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Ettél, de semmi különös. Van, aki ennyitől hízik, persze. Én kicsit alaposabban szoktam kilengeni, a súlyom ugyanúgy marad, mint a legszigorúbb odafigyelésnél, eh. De hát sokfélék vagyunk.

Szerintem egyéni dolog, ki mit nevez zabálásnak. Én rengeteg evést, kontrolltalanul, indokolatlanul.

Csak mert valaki betol pl. 2500 kcalt ebédre, még nem zabál, egyszerűen sokat eszik. Van ilyen, hogy kell az energia s éhezik kevesebbtől.

2016. márc. 28. 18:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, megnyugodtam :)
2016. márc. 29. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!