Nálatok ez hogy van? Ti hogy viselitek?
Fogyózom. Most tartok ott, hogy kicsit több, mint 1 hónap alatt lement 5 kg.
Én minden nap mérem magam reggel éhgyomorra nagy wc után.
Néha olyan szépen megy lefelé a súlyom, de van, hogy megáll, és napokig semmi változás. Olyankor mindig olyan rosszul érzem magam. Most pl fél kg-al több vagyok, mint 1 héttel ezelőtt, és nem értem, miért, amikor ugyanúgy eszem, és mozgok, mint előtte.
Nálatok is vannak ilyen megtorpanások meg visszafelé haladások? Hogy viselitek? Mert én elég rosszul :(

Napi 1-2 kg súlyingadozás normális, ne a mérleget nézd, hanem azt, amit a tükörbe látsz. Zsír-izom arány a lényeg.

Az elején én is elég rosszul viseltem, de így egy kicsivel több, mint 2 hónap és 12kg mínusz után, már az sem visel meg, ha többet mutat reggel a mérleg mint előző nap, nemhogy ha stagnál.
Teljesen normális 1-2 kiló ingadozás.

szarok a merlegre. mig egyre kisebb lesz a hasam es a derekamrol tunik el a haj, addig nem erdekel mennyi a sulyom.
ne nezd a merleget, csak belebetegszel hogy nem mozdul, vagy tul lassan mutatt kevesebbet. amugy is naponta merni magad okorseg. egy nap alatt nem megy le semmi.
ha nagyon akarod eroltetni a merleget: heti 1!!! hetfon reggel wc utan. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!