Max. párnapos böjtöt. Kevés benne a fehérje, nem tartható.
Zsírböjt, 1000 kcal, 90% zsírból. Nem rossz, nagyon hasznos volt, de én utálom a tudatot, hogy bomlik az izmom, így másfél nap után abbahagytam. Ebbe remekül illik a szalonna.
DE ezt zsíradaptált embereknek ajánlják csupán, ha nem tudnak fogyni szolid evéssel sem (ez utóbbi rám nem volt igaz, eleve nem ettem szolidan, de elég önfejű vagyok s tudtam, hogy hasznos lesz nekem).
Sokkal jobb egy rendesen művelt ketogén diéta keretében szalonnázni. Fogyásra elég jó a legtöbb embernek, sokaknak súlytartásra és tömegelésre is, de tényleg fontos a megfelelő tápanyagbevitel.
Bizonyára némi izomból és jóval több zsírból menne a fogyás, így logikus a túlélés szempontjából, de lehetnek szerencsétlenebb egyedek... Viszont legalább a test glükózigénye durván leesik pár nap után s emiatt az izombontás belassul, az elején elég durva lehet. Azért jobb lenne az első napokban sok fehérjét bevinni, az egész agy és a testi sejtek is várják a glükózt, a máj kicsit bírja, aztán jön az izom. Aztán a ketonok, de az eltart egy darabig.
Ez persze normál emberre vonatkozik, bár nem tudom, az miért sokkolná magát elég kizárólagos szalonna diétával (mert ha a szalonna a fő elem, de van mellette kolbász és zöldség is, az egészen más. bár talán még nekem is kiegyensúlyozatlan lenne a zsírsavbevitel, pedig nekem semmi bajom az állati telítetlen zsírokkal, napi 50 gramm nekem is megy belőlük s amennyire tudom, ez elég egészséges is, persze nem mindenki szerint. de bőven viszek be növényi zsírt is, ami azért jobbá teszi a helyzetet).
Reggeli: szalonna
Tízórai: szalonna
Ebéd: szalonna
Uzsi: szalonna
Vacsora: szalonna
Remélem hasznos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!