Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok ajánlani egy heti...

Tudnátok ajánlani egy heti étrendtervet?

Figyelt kérdés

Lehetőleg valami hétköznapi ételekből; Tej-hústermékek meg ilyenek.

Amik esetleg nem sok zsírt vagy szénhidrátot tartalmaznak.

2016. márc. 15. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Tej (tejtermékek, sajt, túró..)=növekedési hormonok--->hízni fogsz tőlük

Hús=zsír

Szénhidráttól nem fogsz elhízni, nekem elhiheted :D Napi 500g szénhidrátot eszek, heti 4x sportolok, és még így is "túl sovány vagyok".

2016. márc. 15. 20:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Növekedési hormonból csak egy van, STH, amit a vérbe kell ürítenie az agyalapi mirigynek. Tejbe nem kerül belőle, lenyelve egyébként is megemésztődne.
2016. márc. 15. 21:04
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

reggel egy sör, délben egy sör, este egy sör.

Fehérje: 7.5g

Zsír: 0g

Szénhidrát: 30g

2016. márc. 15. 21:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Fel kilo csirke 400g rizs 60g zab 250g turo 500 g brokkoli 3 liter viz ez a kajam mar egy eve mindennap
2016. márc. 15. 21:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

#1: Ezt a hús=zsírt nem tudom, honnan szedted, de a legnagyobb butaság kerülni a fehérjét s a zsírt. Ezek ugyanis esszenciális tápanyagok, a szénhidráttal ellentétben...

A tejben bármi is van, nem tud hízni tőle az ember kalóriadeficitben...

2016. márc. 15. 21:40
 6/7 anonim ***** válasza:
De hogy nem tud en mikor nem tudtam hogy kell edzeni meg enni akkor tejet ittam viz helyett napi 2 liter tej mert az is kaloria hidd el hogy fog tole hizni csak nem izomba
2016. márc. 15. 22:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Kalóriatöbblet nélkül nem tud hízni az ember... Éppúgy, ahogy kalóriadeficit nélkül nem tud fogyni.

Az energiamegmaradás törvénye elég makacs.

A tejet attól még nagy ívben kerülném, nem arról van szó, nem segít, de a fogyást nem tudja megakadályozni, ha az ember kalóriadeficitben van.

2016. márc. 15. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!