Hány kilót akarsz fogyni?
Lényegtelen, a hangsúly az alakváltoztatáson, izomnövelésen és zsirégetésen van nálam. Ez nem biztos, hogy kilókban látványos lesz, igy nem is várok döbbenetes számkülönbséget
U.i. : egyébként a nők nagy százaléka itt rontja el
15/L
160/60
168cm/55kg
21/L
nem tudom hány kilót, (talán 2-3?), van egy kis pocakom és azt szeretném leadni. nem a kiló érdekel, hanem a tükör :)
10-12 kg-t nyárig.
16/L
163 cm,67 kg:S
Év:19
Nem:Férfi
Magasság:187cm
Súly:75kg
Szeretnék hízni egy 8-10 kilót:D:D:D,mert vékony vagyok.
170 cm
62 kg:SSS
10 kilót muszály lesz
167 cm
55kg
olyan, 5 kg-ot szeretnék még fogyni, bár az ünnep jócskán keresztbe tesz:S
18/L
Most már itt a jó idő, és elhatároztam, hogy elkezdek futni, nem azért, hogy fogyjak, hanem azért, hogy erősítsek, de egyébként mozgás mellett én még hízni szeretnék egy kicsit. Úgyhogy húsvét után megtervezem az útvonalat, és miden nap futok valamennyit.
25 éves nő vagyok, 151cm magas, legutolsó mérés szerint 44-45kg között (most rossz a mérleg, nem tudom, nem hiszem, hogy változott).
12:35 vagyok.
Én eljárok futni egy héten 3×,és mellette egy héten 2× táncolok.Mindenből keveset eszek,igaz jön a húsvét de akkor is nagyon keveset fogok enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!