Szerintetek hány kg vagyok?
2016. márc. 23. 21:00
3/13 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy szerintetek mennyit kellene fogynom?
2016. márc. 23. 21:05
4/13 anonim 

válasza:

Erről a képről nem lehet megállapítani, hogy menyit kéne fogynod, illetve izmosodnod, bár előbbiből biztos nem sokat, mert nagyjából lapos a hasad.
5/13 A kérdező kommentje:
Valójában a csípőm szélesebb, igen itt ez nem látható. Tipikus körte alakom van, ha szemből nézzük.
Köszönöm a meglepő válaszokat! :)
2016. márc. 23. 21:12
6/13 anonim 

válasza:

Nem kell fogynod, 55-58 kg lehetsz talán.
7/13 anonim 

válasza:

Nem igazán tudom megállapítani mert eléggé lógnak a ruháid,sokat fogytál az utóbbi időben? olyan 50-55re tippelek,ami a magasságodhoz képest elég kevés. Kis edzés,rendes evés,több önbizalom! :)
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! 62 kg vagyok, ezért meglepőek a válaszok. :D
2016. márc. 23. 21:16
9/13 anonim 

válasza:

az tökéletes,nehogy éheztesd magad, jó alakod van, bármilyen edzés,tánc,sport természetesen jót tesz,meg segít megtartani a súlyodat.
10/13 anonim 

válasza:

Csipodbol ugyse tudsz leadni ha ott a csont van meg jo is az a korte alak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!