Szerintetek 178cm es 55kg?
Figyelt kérdés
15 lany? Hany kilot kene ledobno ? Foleg fenekbol.2016. márc. 21. 16:24
1/10 anonim 

válasza:

Anorexiás vagy. Ennél soványabb már undorító a te magasságodhoz.
2/10 anonim 

válasza:

Az első mondat kérdés akart lenni.
3/10 anonim 

válasza:

Tömegelni kéne mihamarabb... Ha más az ízlésed és nem akarsz, akkor pedig konzultálj a tükörrel, hogy hízókúrába kezdesz vagy jó vagy így is.
4/10 anonim 

válasza:

èn is 178 vagyok.hozzá 70kg. és még így sem érzem ugy,hogy fogyokuraznom kène.. bár én sportolok, lehet amiatt máshogy oszlik el a súly.
de az biztos, hogy 55kg-al nem kell fogynod ehhez a magassághoz.
inkább sportolj,izmosodj,formásodj.de ne fogyókúrázz..nincs mire
5/10 anonim 

válasza:

Pont seggrol 😂 a legnagyobb hiba bar lehet hogy egy troll vagy
6/10 anonim 

válasza:

Szerintem ez troll. Ennyi kilóval ilyen magasan semmi segge nem lehet :D
7/10 anonim 

válasza:

Már így is a kóros soványság határát súrolod.
8/10 anonim 

válasza:

168centi és 55kg vagyok, nagyon vékony.
9/10 anonim 

válasza:

Nagyon vékony lehetsz.
Én 183cm vagyok és újabban csak 63kg. Ez még mindig sokkal jobb arány, mint a tied még is már mindenki orvoshoz akar küldeni...
Nem kell fogynod, fenékből meg aztán öreg hiba. Te nem szoktál netezni?:D Ha elégedetlen vagy magaddal, akkor edz, de ne fogyózz.
10/10 anonim 

válasza:

Volt matektanárom 178 cm volt és 70 kg, és k...a jó nő -még női szemmel is. Egy deka zsír nem volt rajta. Szerintem te inkább tömeget növelj, különben elfogysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!