Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra intoleranciásan?

Fogyókúra intoleranciásan?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nagyon tanacstalan vagyok, sajnos ugy adodott, hogy gyogyszert kezdtem el szedni ami miatt felszedtem majdnem 20 kilot. Iszonyatosan zavar, probaltam fogyokurazni szinte mindegyiket elkezdtem, de sajnos nem birtam vegig csinalni. Az a baj hogy laktoz-,frukroz intoleranciam van es tojas allergiam, nagyon korlatozva vagyok kaja teren. Valaki tudna nekem tippeket adni? Nem egy egyesz etrend osszeallitas kene, csak egy-egy fogyos etel amiben nincsenek ezek. Sajnos en nem talalok sehol ilyet es hatha van itt olyan aki ugyan ilyen problemaval kuzd etkezes teren.

Nagyon szepen koszonom a valaszokat elore is!

2016. márc. 21. 12:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
zöldséget ehetsz, húst ehetsz, vannak laktózmentes tejtermékek is, köretek közül ott a rizs,hajdina,bulgur,krumpli, gyakorlatilag én szerintem egy hónapba jó ha 2x eszek olyan terméket amit felsoroltál, pedig nem is különösen figyelek rá, h kerüljem őket mert nem vagyok allergiás rájuk, egyszerűen csak nem eszek ilyesmi kajákat.
2016. márc. 21. 13:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tűnik nehéznek, lásd amit az első írt. Hús, zöldség, olajos mag, millió gabona és álgabona, jóféle zsírok, mi kell még? Választhatsz, hogy szénhidrátosan akarsz enni vagy sem, változatos ételeket ehetsz...
2016. márc. 21. 15:42
 3/3 anonim válasza:
Fruktózosan az olajos mag és növényi tej is tilos. Én tejfehérje - szója allergiás és fruktózos vagyok . Nagyobb mennyiségű zöldség már puffaszt durván. Mandula,kókusz stb is. Orvosod nem adott tanácsokat?? Számolni kell és figyelni minden fruktóz tartalmat
2017. ápr. 21. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!