Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy akadályozzam meg hogy...

Hogy akadályozzam meg hogy melleim a fogyókura hatására elveszitsék a tartásukat?

Figyelt kérdés

Szeretném megőrizni C kosaras melleim, 10 kg szeretnék fogyni. 175 cm-hez sok sok a 70 kg.(amit jó lenne izommál alakítani, mert fizikálisan vagyok gyenge. Szóval nem sokat, de félek h löttyedtek lesznek. Egyik barátnőm is így járt... Elkezdett futni és oda a melle.

20L

2016. márc. 20. 20:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az, hogy a melled fog-e fogyni, genetika. Én amikor Elkezdtem fogyni, onnan ment le először. Utána csípő, majd egyenletesen mindenhonnan, igen, mellből is.

110/E volt, most 95/C. Még nem értem el a célom, azért nem bánnám, ha a mellem már nem menne lejjebb...

A tartását annyiban tudod befolyásolni, hogy egyenletesen fogysz, nem túl nagy mértékben, sok folyadékot iszol, váltott zuhany. Így segítheted a bőrt, hogy tudja követni a fogyás mértékét, de nagyrészt ez is genetika.

Más: a tíz kg zsír, amit izommá akarsz alakítani... Ilyen nincs! Csak olyan, hogy zsírt égetsz, és közben izmot építesz. Kezdőknél működik egyszerre, de ez attól még két külön folyamat. A zsírból nem lesz izom!

2016. márc. 20. 21:38
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem sem kell 10 kilót fogynod!

Ha nem vagy a kevés kivétel egyike, akkor a következőre számíthatsz: a C kosárból B korár lesz.

A tartása vélhetően nem marad meg, lógni fog. Kicsi és lóg: nem a legelőnyösebb opció. Viszont aztán csak szilikonnal korrigálható!

2016. márc. 21. 07:13
 13/16 anonim ***** válasza:

Ilyet se gyakran latni hogy 20 evesen meg az vagy :D mindegy most nem az a lenyeg

igen tudom mibol van a mell a mell mirigybol es zsir szovetbol a kover noknek szerinted mert nagyobb a melle?

2016. márc. 21. 07:49
 14/16 A kérdező kommentje:
Úgy zavar futásnál h ring a mellem. S attól félek h elveszití a rugalmasságát. Hordok sportmellrartót közben
2016. márc. 22. 11:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Sokkal szebb egy kissé telt és nagymellű lány, mint egy vékony kismellű. Szerintem. Pontosabban utóbbi egyáltalán nem szép.
2016. márc. 22. 13:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha nem fogyózol hanem edzel akkor nem veszítik el a tartásukat. Van sok mell edzes gyakorlat ami sokat segít a tartásukban.
2016. márc. 22. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!