Hogy akadályozzam meg hogy melleim a fogyókura hatására elveszitsék a tartásukat?
Szeretném megőrizni C kosaras melleim, 10 kg szeretnék fogyni. 175 cm-hez sok sok a 70 kg.(amit jó lenne izommál alakítani, mert fizikálisan vagyok gyenge. Szóval nem sokat, de félek h löttyedtek lesznek. Egyik barátnőm is így járt... Elkezdett futni és oda a melle.
20L
Az, hogy a melled fog-e fogyni, genetika. Én amikor Elkezdtem fogyni, onnan ment le először. Utána csípő, majd egyenletesen mindenhonnan, igen, mellből is.
110/E volt, most 95/C. Még nem értem el a célom, azért nem bánnám, ha a mellem már nem menne lejjebb...
A tartását annyiban tudod befolyásolni, hogy egyenletesen fogysz, nem túl nagy mértékben, sok folyadékot iszol, váltott zuhany. Így segítheted a bőrt, hogy tudja követni a fogyás mértékét, de nagyrészt ez is genetika.
Más: a tíz kg zsír, amit izommá akarsz alakítani... Ilyen nincs! Csak olyan, hogy zsírt égetsz, és közben izmot építesz. Kezdőknél működik egyszerre, de ez attól még két külön folyamat. A zsírból nem lesz izom!
Szerintem sem kell 10 kilót fogynod!
Ha nem vagy a kevés kivétel egyike, akkor a következőre számíthatsz: a C kosárból B korár lesz.
A tartása vélhetően nem marad meg, lógni fog. Kicsi és lóg: nem a legelőnyösebb opció. Viszont aztán csak szilikonnal korrigálható!
Ilyet se gyakran latni hogy 20 evesen meg az vagy :D mindegy most nem az a lenyeg
igen tudom mibol van a mell a mell mirigybol es zsir szovetbol a kover noknek szerinted mert nagyobb a melle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!