Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan akadályozzam meg a hízást?

Hogyan akadályozzam meg a hízást?

Figyelt kérdés
Életmódot váltottam, nagyon eltökélt vagyok.. Futok, kis súllyal tornázom,minden nap mozgok, kizártam a lisztes és cukros dolgokat, de persze ez mind semmit nem ér egészség szempontjából, ha dohányzom. Ezért letettem a cigit. Itt kezdődik a probléma. Rettegek, hogy elhízom. Nehezen fogytam le korábban, most jó alakom van. Igyekszem nem enni semmit pluszba, amikor rám jön a rágyújthatnék, mikor nagyon nem bírom zöldséget eszem, pl egy kis répát. Ha mégsem elég, felülök a szobabringára és tekerek picit, iszom egy pohár vízet. Úgy érzem mindent megteszek, de így is folyamatosan ott a pánikhangulat és már ott tartok, hogy inkább cigizek néha, nehogy elhízzak, de akkor meg nem bírnám a sportot, meg egyébként is..:(
2014. márc. 23. 14:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mit lehet erre mondani, hisz a pánikhangulatot kivéve jól gondolkodsz :) Elhagytad a cigit, mert tudod, hogy nem jó és vannak módszereid arra, hogy beüt az orális reflex, nehogy sokat egyél, mikor nem is vagy éhes. Nyugi, ne pánikolj, ha nincs baj :) Igazából akkor se, ha van, de ahogy írtad, a teljesen jó módszereid működnek is... Ne engedj a kísértésnek, dohányozni nem jó. S drága is. Maradj csak eltökélt, drukkolok Neked! Én nagy antidohányos vagyok, örülök, ha valaki le akar szokni és meg is teszi :)
2014. márc. 23. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!