Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől nagy a hasam amikor nem...

Mitől nagy a hasam amikor nem vagyok kövér?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok átlagos testalkatú lány. Sőt az iskolába gyakran szivatnak azzal, hogy híznom kéne egy kicsit. De a hasam mégis kiálló. Nem hájas, és nem lehet semmit megfogni rajta csak úgy egyszerűen kiálló. Megmondanátok, hogy lehetne eltűntetni, mert nagyon zavar, meg hogy egyaltalan mi ez?
2016. márc. 18. 19:50
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani, hogy rendszeresen felülésezem már 1 éve, emelett heti 2× 2 órát sportolok. A hasam mégis olyan mint a babáknak.
2016. márc. 18. 19:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs kellő hasizmod, ami "bent tartsa", aminek ott a helye.
2016. márc. 18. 19:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Csinalj hasprest ne felulest amugy azt hiszem vizhasnak hivjak a vekony ehezo emberekre jellemzo
2016. márc. 18. 20:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy, akkor részben azért, mert a női nembe tartozóknak olyan szerve van a hasában, amilyen a férfi nembe tartozóknak nincs. Másrészt a has bőre alatt a köldöktől picit lefelé húzódik keresztben egy raktározó hasi zsírszövet, ahová lerakódik a raktározott zsír egy része.
2016. márc. 18. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!