Diéta allat lehet enni marhahúst, és ha igen akkor milyet?




















Bármilyen hús jó, ha nincs teletömve zsírral és mócsinggal. Én alapvetően a világ életemben mindig így ettem akármilyen húst. Még egy pici hártya vagy bármi zsír, vagy hasonló sem jöhetett szóba.
És NEM azért mert mániákus fogyókúrázó lennék, hanem mert utálom az olyanokat.
Egy csirke mell is lehet "hizlaló" ha úgy készíted el, és bármilyen más hús, (disznó, bárány, marha, strucc, kenguru, stb.) is lehet ok-s, ha nem eszel zsíros cafatokat.
Alapból azért írják úgy, hogy egyél csirke mellett, mert ott nem nagyon kell filézgetni, míg egy disznó combnál a fél napod rámegy, hogy tényleg maximálisan, sovány és színhúst kapjál.










Már miért kellene? Lehet és teljesen oké, de kelleni fehérjét kell enni, nem húst. Választás kérdése.
Ha pedig egy hús zsíros, az sem mindenkinek baj, sőt, sokaknak előny, főleg fogyáskor. A fehérje és zsír remek, tápláló kombó tud lenni, van, aki nagyon éhes lesz a szénhidrátoktól, energia viszont kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!