Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a no milyen,...

Szerintetek ez a no milyen, oszinten (KEP)?

Figyelt kérdés

Johet hideg meleg, a kerdes nagy lenyege az, hogy mennyit kell fogynia ahhoz, hogy vekony legyen?

A bugyit keretik ignoralni, csak itthoni rohangalos:-)Szoval lehet, hogy inkabb ugy kene kerdeznem, hogy ez vegulis milyen testalkat?

Koszi mindenkinek

[link]

[link]

2016. márc. 14. 00:15
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Véleményem szerint, felesleges a diéta. Nagyon csinos és vonzó vagy így.

2016. márc. 14. 08:25
 32/35 A kérdező kommentje:
Koszi Masterthief, lehet h nekem onbizalom gondjaim vannak:-)))
2016. márc. 14. 08:35
 33/35 anonim válasza:
magasság\súly szerintem rendben van,ha sportolsz is valamit az majd formázza az alakodat és a hétégi zaba is belefér :) egy egészalakos álló fotónál lehet,már átlag fölöttinek minősítenélek :)))
2016. márc. 14. 08:37
 34/35 anonim válasza:
100%

Amikor bezabálsz és többet mutat a mérleg, az nem azt jelenti, hogy egy nap alatt meghíztál.

A sok szénhidrát, amit beviszel olyankor, vizet tart vissza a szervezetedben, amikor meg visszaállsz a normális étrendre, ez kiürül, mert már nem viszel be annyi szénhidrátot. Ezért ingadozik a súlyod.

2016. márc. 14. 08:42
 35/35 anonim ***** válasza:
A képek nem valami informatívak, de sokat tuti nem kell fogyni. Én inkább izmot szednék fel.
2016. márc. 14. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!