Szerintetek ez a no milyen, oszinten (KEP)?
Johet hideg meleg, a kerdes nagy lenyege az, hogy mennyit kell fogynia ahhoz, hogy vekony legyen?
A bugyit keretik ignoralni, csak itthoni rohangalos:-)Szoval lehet, hogy inkabb ugy kene kerdeznem, hogy ez vegulis milyen testalkat?
Koszi mindenkinek
William Dawson: Koszonom, de nem, nem vagyok tisztaban vele. A helyzet az, hogy a barataim, a csaladom mindig allati szeonek lat es soha nem mondanak el, hogy mondjuk fogynom kene, amikor (szerintem) kene. Tudom, hogy nem oszintek pedig nem sertodnek meg, de valamiert nekik sztem akkor is szep lennek ha mondjuk szennel lennek leontve:-))
Szoval ezert tettem fel ide, mert ez az anonim, az emberek eloszeretettel kritizaljak egymast es oszintek, szoval itt valami realis kepet kapok arrol, hogy milyen testalkatom van, mert en nem tudom, ok pedig nem mondjak:-))
Eleg gaz, ez mar a veg hogy a a gyakorin kell megkerdeznem:-))Edzenem kell ez evidens, csak itt valojaban azt kene kideriteni, hogy hany kilot kene ahhoz fogynom, hogy vekony legyek, illetve h mi a testalkatom neve.
Hat ez a nagy kerdes:-)
Sajnos a nők és a férfiak nagy része is testképzavaros. Én sem vagyok megelégedve a testemmel, mert folyton másokhoz hasonlítgatom magam, ami nagy hiba. Mondjuk pár éve már sikerült gátat szabnom az örökös megfelelési kényszernek, így sokkal kiegyensúlyozottabb lettem, és nyitottabb vagyok a világ felé, de még mindig van hova fejlődnöm. A sport jó lehet, mert én is elkezdtem mozogni, és határozottan jól éreztem magam testileg-lelkileg, viszont az már nem hasznos, ha azért sportol valaki, mert másoknak tetszeni akar.
Szerintem nem kéne fogynod, tökéletes vagy így, ahogy vagy. Ezt most a legőszintébben mondom. A gondolkodásmódon kéne változtatni, nem a testeden. Már alapból azt nem értem, hogy miért akarsz "vékony" lenni. (Nem mintha nem lennél már most is az.)
Azert ilyet tettem fel, mert eredetileg ezek nem a gyakorira keszultek, szoval nem az volt bennem, hogy na csinaljunk egyet oldalrol, elolrol mint valami rendorsegi felvetelen:-))
Ez igy van, hasbol nemileg fogynom kell, edzes elkezdve:-)Koszonom az eddigi valaszokat, egyetertestol, vagy egyet nem ertestol fuggetlenul mindenkinek ment a zold kez:-)
Én három hétig minden nap tíz kilométert gyalogoltam az utcán tempósan és hihetetlen,hogy mennyit csökkent tőle a derékbőségem.Én lepődtem meg a legjobban.
Lehet,hogy tudományos magyarázat nincs rá,de így történt.
Sokkal hatékonyabb mint bármi más,legalábbis nekem és nem került semmibe.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!