Szerintetek ez a no milyen, oszinten (KEP)?
Johet hideg meleg, a kerdes nagy lenyege az, hogy mennyit kell fogynia ahhoz, hogy vekony legyen?
A bugyit keretik ignoralni, csak itthoni rohangalos:-)Szoval lehet, hogy inkabb ugy kene kerdeznem, hogy ez vegulis milyen testalkat?
Koszi mindenkinek
csípőből,combból,fenékből adhatsz le nagyjából 3-4 kilót
szálkásító edzés
https://www.youtube.com/watch?v=114EUvXsd7g
utolsó 10 gyakorlatot ajánlom erre

ja és hagyd el a cukros,zsíros sz. rokat az étrendedből: cukros üdítők,péksütemények,édességek,gyorskaják, egyéb magas szénhidrát tartalmú ételek, húsok közül sertés
ja és még valami az édesített víz is cukros ;)
A kerdesedbol mar azt hittem, hogy egy pasi teszi fel ezt... .
Igy is jo az alakod, marmint nekem lazan bejonnel, de....
... kondiba is eljarhatnal: hasra, mellre, seggre, labra gyurhatnal, akkor meg jobb alakod lenne (vagyos ugynevezett fitnessz lady).
29-es:165/58
A cel sztem az 55 kilo, legalabbis ugy tunik:-))Ha elkezdek dietazni akkor elerheto, csak az a gond, hogy nem dietazhatok eletem vegeeig, ezert nem kezdtem el:-)Siman eszek pizzat, csokit, sajtburgert, sult krumplit szoval mindenfele szemetet heti egyszer hetvegen, mondvan ez a jutalom nap, es minden visszajon amit egesz heten leadtam, mert persze nem egy darab csokit eszek meg ilyenkor hanem egy tablat, erre rajon pizza ugyanaznap, aztan sult krumplit es addig eszem szombaton amig kipukkadok.
Vasarnaptol mindig beallok a normal kajakra, azaz hetkoznap nem eszem ilyesmit. A legtobb embernek egy honap kell ahhoz, h hizzon/fogyjon, en kepes vagyok egy nap alatt hizni es fogyni, tehat egy ilyen nap utan, egy kiloval tobbet mutat masnap a merleg:-)))
Szoval sztem valami onkontroll kene ide:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!