162 cm vagyok, és 66 kg, szerintetek hány kilót kéne fogynom?
16 éves lány vagyok,és kövérnek érzem magam,vagyis inkább nagy darabnak,főként a lábaim vastagok,de azok brutálisan:S40 cm a vádlim,és 60 cm a combom,az egész "egybe" van.Lehet-e még nekem ilyen lábam/alakom?
Mellesleg vastag csontozatú vagyok:(
Szerintem nem vagy kövér hanem csak erősebb alkat és a testsúlyod megfelelő. Ez egészséges állapot és ha büszkén kihangsúlyozod ami tetszik magadban, akkor ebből az alkatból nagy előnyre tehetsz szert.
Igaz - kicsit erősebb vagy az átlagnál, de ez előny - és nagyon határozott- és ilyen alkatnál a női formák sokkal jobban hangsúlyt kapnak.

Már hogyne lenne olyan, hogy vastag csontozat! Ezt komolyan írtad?
Nem minden ember egyforma csontozatú és a csontozat kiterjed a csípő - váll szélességre. A csuklója senkinek nem hízik, csukló vastagságán látni, kinek milyen erős csontozata van.
De még mindig nem hiszem el, hogy azt hiszed, minden embernek egyformán erős - vastag a csontja.
Ne haragudj, de nevetségesen buta vagy, a helyedben nem írtam volna választ erre a kérdésre.

Ez az alkat még nem kövér és nem kell vele most még foglalkoznod. Fiatal vagy, éld büszkén az életed, mert ha hagyod hogy ez a gondolat eluralkodjon rajtad, tényleg nem fogsz tetszeni senkinek. Ha megtalálod magadban a szépet és arra koncentrálsz, azt hangsúlyozod, akkor ezt fogják mások is látni benned, vagyis szépnek látnak majd.
Engedd hogy szép legyél, mellőzd a negatív gondolatokat.

Nekem is vastag a csontozatom, a bokám, mindenem. meg jó izmos.. Szóval van olyan hogy vastag csontozat, aminek én mondjuk örülök is, mert olyanokat estem már, hogy max csak megrántódott, vagy kificamodott a lábam, de törni még soha nem tört.
Amugy én 75 kg voltam, most 63 vagyok, és jelentősen vékonyodott a lábam, még el akarom érni az 58 - at, és ha te is csinálsz egy kis tornát otthon, vagy elmész futni ( én nem járok ) akkor neked is vékonyodni fog.
én amugy 167 cm vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!