20 éves lány kb 2200 kalóriát eszik/nap az rengeteg?
Figyelt kérdés
Véleményeket várok. Teljesen függetlenül e kalóriák minőségéről. Tudom hogy az rengeteget számít, de amennyire lehet vonatkoztassunk el ettől. :)
Egy heti 3 alkalmas futás/erősítés mellett és persze rendszeres tanulás - tehát szellemi terhelés alatt.
2016. márc. 10. 05:21
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon hasznos volt, tényleg ezt akkor csak kitapasztalni lehet, akkor igyekszem kitapsztalni, szeretnék 50 kiló lenni legalább, de izmot felszedni és nem zsírt. És igenelég csont és bőr vagyok, és persze tudom ezt is csinosítgatni, ruhákkal egész vonzó is lehet, de tök mindegy, ha alatta csak a csontjaim vannak. Szeretnék egy átlagos vékonyságú testalkatot, de hangsúlyozom, hogy izmosan inkább és semmiképpen sem zsírosan, mert úgy értelmetlen.
2016. márc. 10. 12:53
12/14 anonim válasza:
Ezt jó olvasni. Nagyon jól teszed :D
Indulj ki ebből s emeld a kalóriát, ha nem jön az eredmény.
13/14 anonim válasza:
A magassàgodtól és az alkatodtól is függ! Én 165cm vagyok 1 nap 1600kcal-t eszek meg.
14/14 A kérdező kommentje:
Szia! Mindig ilyen vékony voltál? Mert ez tényleg nagyon alacsony testtömeg a magasságodhoz.
Én most vagyok 170/50 . , de én anorexiás voltam és 36-ról jöttem fel, így az evésről bőven jöttek rám az extra kilók.
2021. febr. 23. 06:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!