Kinek van kedve kicsit tartani bennem pár válasszal a lelket? Tudtok tanácsokat adni a lentebb feltett kérdéseimre?
Üdv mindenkinek. Egyszer már tettem itt fel egy fogyással való kérdést, de valamiért abba maradt, az akaraterőm elszállt és magasról beletojtam az egészbe. Most viszont újra elkezdtem rendszeresen az iskolai tesiórákon kívül is sportolni és páran már megjegyezték hogy látszik az eredménye. Nos, a legrosszabb korban, a kamaszkorban vagyok épp most. 14 éves vagyok, alacsonynak tartom magam az átlaghoz képest, talán olyan 158 cm körül lehet a magasságom. Az ehhez társuló kilóim viszont korántsem átlagosak(70). Mihelyt jobb idő lett, elhatároztam, hogy elkezdek sportolni és ezt nem a fogyás, hanem a jobb közérzetem és színvonalasabb alvásom céljából kezdtem el. Egy héten minimum hatszor megyek el futni és minden ilyen alkalom után levezető gyakorlatokat csinálok. A km számát nem tudom, mivel a faluban futok az utcán. Mikor egy ismerősöm megjegyezte, hogy látszik rajtam valami, elkapattam magam és eldöntöttem, hogy rászokok a nap ötször keveset evésfajtára valamint nem nassolok ész nélkül, holott nagyon nagyon szeretek! :) Talán három-négy hete futkorászok így rendszeresen, de valamiért most nem oké és folyton csak ilyen fogyókúrás oldalakat olvasgatok, hogy az akaraterőm ne szálljon el pillanatok alatt. Úgy érzem, hogy van egy kis szükségem segítségre és biztatásra, amit természetesen kapok anyukámtól is, de másoktól nem igen, mivel gáznak tartják hogy sportolni járok. Igen, rosszul esik egy kicsit. Az emberek rosszindulatúak, lekövéreznek, azt mondják, undorító vagyok és ha pedig elkezdek sportolni, hogy tegyek ellene, hangsúlyozom, NEM miattuk, csakis a saját egészségem miatt, akkor pedig gáznak és cikinek neveznek, vagy beszólnak, hogy "úgy is vissza fogod hízni". Ezzel kapcsolatban is szeretnék megerősítéseket kérni, hogy ha már elégedett vagyok magammal, az elért eredményeimmel akkor hogyan folytassam a testmozgást és az evés korlátozását, hogy ne menjen le több? Van még egy dolog.... A szerelem is megtalált, egy édes, szintén nem átlagos testalkatú, de okos kedves és értelmes fiú személyében.... Ő azt mondja, imád így ahogy vagyok, de nekem ez nem igen tetszik. Ő nem ad nekem igazán erőt. Ezért kérlek titeket, mert az anyukámat nem akarom ezzel teljesen kikészíteni! Előre is köszönök mindent, remélem hogy érthetően fogalmaztam és nagyon sajnálom, hogy ilyen hosszú lett, de kellett egy háttér, hogy megértsétek... 14/L
158/70
Látom, már sok hasznos válasz érkezett.
Én is önbizalom hiányos VOLTAM de most már megtanultam elfogadni magam, és egyszer majd valaki így fog szeretni:) Szóval kitartás, tudom milyen érzés, és ha szeretnél vkivel beszélni, írj privit;) 160cm/54kg/13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!