A zöld tea fogyókúrás tea? Sok ilyet hallottam róla. Illetve ha igen, akkor az akkor is így van, ha cukorral isszuk?
Figyelt kérdés
2016. márc. 8. 14:38
1/6 anonim válasza:
Ha cukorral iszod semmit nem ér.
Meg amúgy se nagyon, nem attól fogsz lefogyni, hogy teát kezdesz vedelni.
Ha cukrot is raksz bele, még hízni is fogsz tőle
2/6 anonim válasza:
Cukorral semmi hatása. Anélkül is csak akkor ha megfelelő az étkezésed és a mozgásod. Önmagában fogyasztva semmit sem ér. Ezt kellene felfogni végre hogy nem egy adott terméktől kell csodát várni, hanem magadtól. Életmódot kell váltani, csak így lehet egészséges, hosszútávú sikert elérni. Minden más csak humbug.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, tudom,hogy mozogni is kell. Rendszeresen sportolok, és diétázom is. Csak minél gyorsabban szeretném leadni a felesleget, azért kezdenék bele a teás módszerbe is.
2016. márc. 8. 15:16
4/6 anonim válasza:
Én azért iszok zöldteát, mert felpörgeti az anyagcserémet, reggel el tudok tőle menni wc-re :)
5/6 anonim válasza:
Max egy kis vizet hajt ki, nem sokat gyorsít az anyagcserén, pár százalékot.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem,köszi a válaszokat :)
2016. márc. 8. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!