Jól csinálom ezeket? Elérhetek valamit?
Konkrétan semmit nem tudunk arról, hogy mit eszel (csak a mandarint). S persze a mennyiség is igencsak számít. A tesi intenzitása is totál kérdéses, ha a sajátjainkból indulok ki, nem sokat számít.
A 6 után nem evés sem jelent semmit (nekem csak annyit jelentene, hogy éhezem éjjel és nem tudok aludni, ami nem tesz jót fogyáskor sem, de természetesen ez emberfüggő, sőt ha csak 5:30 és 6 között ennék, én se lennék éhes éjjel 2-kor, de 5-kor pl. nagyon).
Kalóriadeficit kérdése, mennyi fog menni, arról pedig mit sem lehet tudni a fentiek alapján.
Inkább hasprést végezz, ne felülést, de szerintem jobb lenne másra is edzeni, nemcsak hasra.
Nem fog menni a 10 kg de egy 5-7 kg lazan ezzel a modszerrel nemi izmot is felszedhetsz bar en utalom a tesit hatraltat ennek elereseben nem jo az semmire
Kaloriadeficit kell,azt ki kell szamolnod
-10 kg max koplalassal lehet elerni 2 honap alatt ,ami nem egesseges mert ugyis vissza szeded,es sajna mindenkivel ez a baj hogy FOGYOKURA az csak addig tart amig el nem ered a celod,utan vissza tersz a regi kajakhoz,es vissza hizol ,ennyit er a FOGYOKURA szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!