Mit csináljak hogy 10% testzsír százalékom legyen?
Figyelt kérdés
Most van 17% de 10%-ig le szeretnék menni. 180 cm és 75 kiló vagyok 18/f. Milyen étrend edzésterv stb kell hozzá?2016. márc. 7. 18:03
1/15 anonim válasza:
Bammeg, én a tökéletes lány változatod vagyok :D Csak én 168 cm és 53,7 kg vagyok 24 évesen, de én is 17%-os vagyok és 10%-osra akarok lefogyni. Mit tehetsz? Kevés cukor-szénhidrát-zsír, sok-sok zöldség-gyümölcs-teljeskiörlésű barnakenyér. Hatásos zsírégetés: napi 1 óra gyorstempójú séta. Sok sikert! :D
4/15 anonim válasza:
Küldesz magadról képet privátban? :3 Kíváncsi vagyok rád :3
5/15 anonim válasza:
1es, egy nő nem tud 10% testzsír körülre lemenni, csak szteroiddal.
Kérdező: google szálkásítás
6/15 anonim válasza:
Egy lanynak minek 10%? Foleg 14 evesen
Na most a testzsirod vagy nem annyi vagy nagy gond van a testkepeddel szerintem a 17% os no is tul vekony [link]
De te tudod
7/15 anonim válasza:
#5: Le lehet szteroid nélkül is, csak utána soha az életben nem fog tudni gyereket szülni. De ugyebár kinek mi a fontos... ://
8/15 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó de az enyémre válaszoljatok mar ha lehet:d
2016. márc. 7. 18:21
9/15 anonim válasza:
Szálkásító étrend kell, kcal deficit mellett, és aerob vagy intervallum edzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!