Mit esztek a körözöthöz ha kenyeret nem lehet?

ÉN alapból nem eszek hozzá kenyeret ha lehet ha nem.
én is ált. paprikába töltöm, vagy csak úgy magában:):)

Ha kenyeret nem lehet, akkor pizzalapot miért lehet? Az is csupa liszt.
Én virslit szoktam belemártogatni.

érdekes kérdés :D
Kenyeret nem ehetsz hozzá de pizza lapot igen?Tudtommal az se egészségesebb mint a kenyér ja és amúgy van barna kenyér ami sokkal egészségesebb mint a fehér vagy a félbarna de ha nem akarsz kenyeret akkor töltsd bele valami zöldség félébe mint ahogy az előttem hozzászólók leírták :)

Pizzalap egyfajta kenyértészta szóval inkább hagyd ki.
Eheted magában is, betöltheted paprikába, kivájt kigyó udiba, paradicsomba, rákenheted saláta szeletekre és feltekered, úgyígy zsenge cukkinire, főtt tojásba is mehet, sonkaszeletre, esetleg abonetre, kétszersültre.

a pizza kenyértészta, te :))))))
zöldpaprikát, korpvit kekszet, puffasztott szeleteket, extrudált kenyeret tudnék javasolni. de ezek ugyanúgy lisztből készülnek...
én egyébként ilyen kenyérpótlékokat sosem eszem, hanem teljes kiőrlésű kenyeret vásárolok vagy sütök, mikor milyen kedvem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!