Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vastag a combom? (Kép)

Vastag a combom? (Kép)

Figyelt kérdés

158 cm és 48 kg vagyok, szerintem vastagak a combjaim.

Szerintetek milyen?

Tudtok valamilyen jó fogyókúrás módszert?

Előre is köszönöm a válaszokat!😃

2016. márc. 5. 20:26
1 2 3
 21/29 anonim válasza:

158cm? ne adj isten sárga vagy és egy szemü? :DDD

minyon csaj

2016. márc. 5. 23:23
 22/29 anonim válasza:
0%
Malacka vagy elgurulsz a combod egy sonka a csocsod szalonna fogyá má le mert elgurulsz. Ilyen testalkaltal kene fogynod de te ez nem te vagy! Te a combod jol nez ki vekony vagy sött nagyob vekony vagy!
2016. márc. 6. 07:12
 23/29 anonim ***** válasza:

Nem vastag a combod. Az tény, hogy nem vagy "fogpiszkáló", de te így vagy jó, hidd el. :) A sportot pedig folytasd továbbra is, és azért ügyelj az alakodra, hogy formás legyen.

Én azt vettem észre az utóbbi képen, hogy picit aránytalan vagy, vagyis a combod valóban vastagabb egy picit, mint kéne, mert a feneked nem-igazán formás, kicsit laposnak tűnik, viszont a combod hozzá egy kicsit tényleg vastag. De ezen segít az edzés, ha izmosítasz a fenekedre. :D Hidd el, bomba csaj leszel a pasiknak és a közérzeted is jobb lesz, ha kicsit többet edzel. :) De ez csak egy tanács, szerintem teljesen rendben vagy egyébként.

17/L

2016. márc. 6. 07:14
 24/29 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek😃
2016. márc. 6. 08:40
 25/29 A kérdező kommentje:

Egyébként valószínű, hogy még nőni fogok még csak 13 vagyok. remélem, hogy ha tartom ezt a súlyt, akkor a lábam majd vékonyabbnak fog tűnni, ha növök pár centit:)

De amúgy lehet, hogy hülyeséget írtam, bocsi

2016. márc. 6. 08:45
 26/29 anonim ***** válasza:
Ha nem nosz akkor is csinos marad ha nosz akkor en a helyedbe tartanam ezt az aranyt esetleg popsin novelhetned az izmot es akkor fullos
2016. márc. 6. 09:05
 27/29 anonim ***** válasza:
Igen, sztem is inkább a popóval kezdj vmit, a lábaid teljesen jók.
2016. márc. 6. 10:24
 28/29 anonim válasza:
Nem vastag.
2016. márc. 10. 22:26
 29/29 anonim válasza:
kirva nagy a hasad! Azt nem értem hogy még hogyhogy elbírnak.
2016. márc. 27. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!