Vastag a combom? (Kép)
158 cm és 48 kg vagyok, szerintem vastagak a combjaim.
Szerintetek milyen?
Tudtok valamilyen jó fogyókúrás módszert?
Előre is köszönöm a válaszokat!😃
158cm? ne adj isten sárga vagy és egy szemü? :DDD
minyon csaj
Nem vastag a combod. Az tény, hogy nem vagy "fogpiszkáló", de te így vagy jó, hidd el. :) A sportot pedig folytasd továbbra is, és azért ügyelj az alakodra, hogy formás legyen.
Én azt vettem észre az utóbbi képen, hogy picit aránytalan vagy, vagyis a combod valóban vastagabb egy picit, mint kéne, mert a feneked nem-igazán formás, kicsit laposnak tűnik, viszont a combod hozzá egy kicsit tényleg vastag. De ezen segít az edzés, ha izmosítasz a fenekedre. :D Hidd el, bomba csaj leszel a pasiknak és a közérzeted is jobb lesz, ha kicsit többet edzel. :) De ez csak egy tanács, szerintem teljesen rendben vagy egyébként.
17/L
Egyébként valószínű, hogy még nőni fogok még csak 13 vagyok. remélem, hogy ha tartom ezt a súlyt, akkor a lábam majd vékonyabbnak fog tűnni, ha növök pár centit:)
De amúgy lehet, hogy hülyeséget írtam, bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!