Vastag a combom? (Kép)
Figyelt kérdés
158 cm és 48 kg vagyok, szerintem vastagak a combjaim.
Szerintetek milyen?
Tudtok valamilyen jó fogyókúrás módszert?
Előre is köszönöm a válaszokat!😃
2016. márc. 5. 20:26
3/29 anonim válasza:
Normális súlyod van a magasságodhoz, eszedbe ne jusson fogyózni!!
Nem vastagok a combjaid! Nézd meg oldalról is, és akkor láthatod, hogy nem azok!
De hiába mondom neked, testkép és önértékelési zavarodból kifolyólag úgysem fogsz hinni nekem!
4/29 anonim válasza:
Szia!
Kicsit petyhüdtnek látom a vonalaidat.
Egyél több gyümölcsöt és zöldséget de mindenekelőtt sportolj!De tényleg csak egy kicsit.
5/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!
Ha oldalról nézem, akkor ennél is vastagabbnak látom, de lehet, hogy tényleg csak beképzelem magamnak
2016. márc. 5. 20:36
6/29 anonim válasza:
Egyébként nem vagy kövér, fogyóznod nem kell egyáltalán. De nagyon sokat dob, és én csak a kérdésedre akarok válaszolni, nem tanácsot vagy útmutatást adni, amikor azt írom, sportolj. Jót tesz az alaknak. Megelőzi a későbbi elhízást is.
7/29 A kérdező kommentje:
2. Válaszóló : köszönöm a választ! Sportolni sportolok röplabdázom, futok stb. gyümölcsöt meg igyekszem többet enni!
2016. márc. 5. 20:38
8/29 A kérdező kommentje:
Egyébként deréknél és hasnál vékony vagyok, meg is vagyok elégedve vele, de a lábam valahogy nem illik hozzám.
2016. márc. 5. 20:41
9/29 anonim válasza:
Talán azért tűnhet számodra vastagnak, mert lehet, hogy izmos a combod, ami miatt lehet egy picivel vastagabb a comb. De az jó, ha izmos.
10/29 A kérdező kommentje:
Ó ennek örülök :)
2016. márc. 5. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!