Szerintetek kéne még fogynom? (Kép)
Figyelt kérdés
170cm vagyok és 57-8 kg. Szerintetek is van még hova fogynom? Kicsit ducinak érzem magam:/
2016. febr. 29. 22:11
2/17 anonim válasza:
Nem vagy duci, de a kép alapján olyan mintha nagy hasad lenne.
3/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) szerintem csak hülyén van rajtam a nadrágom és azért tűnik olyan nagynak:/
2016. febr. 29. 22:35
4/17 anonim válasza:
A hasadon van háj, hiába optimális a súlyod.
5/17 anonim válasza:
Akkor vegyél fel egy "megfelelő" nadrágot, ami nem áll rajtad hülyén :)
De nagy baj nincs, ha szeretnél akkor még fogyhatsz, ha nem akkor így is jó vagy. :)
6/17 anonim válasza:
Elég rossz ez a kép a nadrágod mintha kicsi lenne a póló meg aztán tényleg mindent takar. A fényviszonyok meg a fekete-fehér kép miatt meg olyan mintha nagy lenne a hasad. De egyébként nem kell tovább fogynod inkább csak válts súlyzós edzésekre
7/17 anonim válasza:
a lábad jó...no, de a hasad...ha leengeded a kezed, akkor mégjobban megereszkedik a has. Valamit kezdjél vele
8/17 A kérdező kommentje:
Nincs megereszkedve hanem a nadrág ott lejjebb van csúszva nem pedig a hájam lóg rá!
2016. febr. 29. 23:18
9/17 anonim válasza:
Sajnos ez a kép nagyon előnytelen, ebből nem lehet objektíven megítélni. Vegyél fel fürdőruhát 3s úgy fotózd magad szemből és oldalról is
10/17 anonim válasza:
Ez a kép-ruha-fényviszonyok kombó tényleg nem valami jó, de ezzel együtt is túl sok felesleg látszik rajtad, ami a számok alapján meglepő. Szedj fel izmot mihamarabb, mert nagyon rád fér. Úgy lehet, hogy nem is kell még fogynod, a felesleget szálkás testre vonatkoztatva értettem, egy átlagembernek, pláne, ha nő, nem kell elérnie azt. Semmi baj egy kis hájjal, de így kevés izommal nem néz ki jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!