Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kéne fogynom?

Mennyit kéne fogynom?

Figyelt kérdés
180cm 80kg-os lány vagyok. A testem arányos,ezért nagyon kövérnek nem latszok. Kicsit izmos is vagyok,de azért nem izmot szedtem fel az utóbbi időben.
2016. febr. 15. 00:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem vészes.

6-7 kg szerintem elég lenne.

2016. febr. 15. 08:22
 2/6 anonim válasza:
0%
dagadt vagy. fogyjal meg legalabb 20kg t
2016. febr. 15. 08:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Max. 10 kg-t.

Aki azt írta, hogy 20-at, az elmebeteg vagy troll. Azzal betegesen sovány lenne. Én 175 cm-hez vagyok 60 kiló és én is nagyon vékony vagyok.

2016. febr. 15. 09:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Szerintem is sok 20kg, max 15kg lenne ideális,de ez csak megközelítés mivel úgysem a kilók fognak számítani,hanem a normális testalkat.
2016. febr. 15. 13:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk 10 kilóval könnyebb még lehetsz, viszont ebben ugye lehet némi izom felszedése, ami nehezebb a zsírnál. Viszont attól lesz alakod, tartásod.
2016. febr. 15. 15:48
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Egyébként voltam már több, mint 20kilóval kevesebb is és, akkor is nagyon dagadtnak láttam magam. Szóval mindig ugyanannyira kövérnek érzem magam, teljesen mindegy az, hogy 80kg vagy 50kg vagyok. Emiatt szükségem van állandó visszajelzésre, hogy mikor elég. Most tudom, hogy -10 simán lemehetne, de egy sportosabb 70kg-os 180-es csaj a kilók alapján nem tűnik még ducinak? Én 67kg-ot találnék ideálisnak valahogy (persze ez testtől is függ, ha nagyon izmos valaki, akkor nyilván lehet több is).

2016. febr. 15. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!