Mi az az egy élelmiszer amiről semmiképp nem mondanátok le egy diétánál?
Nekem ez a tej.
Ekcéma miatt tanácsos lenne lemondanom róla és nélküle élnem. Nos, csoki nélkül simán megvagyok (pedig édesszájú vagyok nagyon), megy a sütimentes, cukormentes és lisztmentes élet is.
De tej nélkül nem bírom. Egyszerűen egy hónap után feladtam. Én nagy tejívó vagyok, napi 1 L is simán lemenne, szóval bebuktam. :(
Nektek mi az az élelmiszer amiről képtelenek vagytok lemondani?
Mivel édesszájú vagyok,mindenképp a csoki és a nutella.
Nagyon ritkán fogyasztom őket persze,mert az életmódváltásba nem fér bele,de havonta egyszer megengedem magamnak.:))
Neked viszont nehezebb a helyzeted...próbáld először csak csökkenteni a napi tejadagot,és lassan-lassan szerintem sikerülhet elhagyni!:)
Minden csak elhatározás kérdése,sok sikert hozzá!:D
Nincs egy, csak több.
Zöldség, zsír, tojás, olajos magvak. Igazából a gyümölcs is ide tartozik, de abból nem kell sok.
A fentiekből minden belefér a diétámba, csak a mennyiségekkel kell vigyázni mindegyik esetén (még a tojással van a legkevesebb gond e téren).
Édesség nélkül meglennék, ha muszáj lenne, de nem az.
Tejet speciel sok éve nem iszom, tejpótlékot viszont mindennap (kókusztejes tojástej).
Van még pár dolog, ami nem fér az életmódomba, s igencsak szeretem, de bőven megfelel nekem kilengés szintjén, ritkán fogyasztva. Úgyhogy nálam nincs különösebb gond.
Amit az egyes írt:
NUTELLAAAAA, amúgy erről jelenleg se mondok le. :D
2. voltam s nem írtam, de átkozottul fura lenne nélküle s bizonyára morc lennék: KAKAÓPOR :D Alap, mindennap. Ha nagyon sok kávét iszom, akkor kibírom nélküle, bár nekem a kávémban is szokott lenni kakaó :)
A kávé is kedves, de inkább csak hasznos, hogy nass típusú cucc, amit literszámra ihatok (mert van benne tejpótlék, csak kevés. a kakaóba speciel sok kell)... De ezt még le tudnám építeni, ha fontos lenne. De kakaó nélkül nehezen képzelem el az életet. Csoki már nem kell s nem is fogy sok kakaó, de az a kicsi jólesik.
Bevitt kcal, elégetett kcal, látod mennyivel több a nap végén, majd te eldöntöd miből faragsz le, és mivel helyettesíted. Fogyokura mindig önmegtartosztatás, ha tetszik ha nem igy volt, van, lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!