Még mit ehetek ma?
Éhes vagyok és még akarok enni valamit csak nem tudom hogy mit lehetne ma még. Eddig ezeket ettem: (tegyuk hozzá sulyt akarok tartani)
Reggeli: protein palacsinta
Tízórai: narancs 30g joghurtall jogobellással
Ebed: rakott brokkoli 250g es 2 kocka diabetikus csoki es ket db napolyi egy cappucinolval
Uzsonna: alma
Vacsora: Gorogsalata
Kevés kaja,az is szemét.Kedves kérdező.napi 2000-2500 kalória kell,1tskg fehérje,4-3tskg szénhidrát(anyagcsere sebességtől,sportól függően),1tskg zsír.
Minden étkezés tartalmazzon zöldségeket (jó a gyomornak,normális székleted lesz,és eltelít),kb napi 6 kaja kell,és a megadott kalória mennyiséget elosztani 5-6 ugyan akkora adagra.
mire vagy kívéncsi pontosan?
Mivel alig ettél, én betolnék egy 8 tojásos rántottát zöldségekkel, hogy azért meglegyen a fehérjebevitel s kalória is menjen. Ha nagyon sok feta volt a salátában és sok palacsintát ettél, akkor lehet, hogy 6 is elég, bár ez tojásmérettől is függ.
Persze lehet, hogy neked 30 deka hús lenne az ideális, te dolgod, de a kalóriákkal úgy nehéz lesz.
A 6.nak igaza van, sőt, vannak testépítők (férfiak, izommal és magassággal), akiknek nem kell 2000 kcal naponta súlytartáshoz... Ez már kicsit extra eset, de nagy a szórás.
Nem kell sokszor enni sem. Népszerű gondolat, de van, akinél iszonyatosan csődöt mond, viszont napi 1-2 evés maga a tökély. Az összbevitel sokkal többet számít, s persze az, hogy mi felel meg az egyénnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!