Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Még mit ehetek ma?

Még mit ehetek ma?

Figyelt kérdés

Éhes vagyok és még akarok enni valamit csak nem tudom hogy mit lehetne ma még. Eddig ezeket ettem: (tegyuk hozzá sulyt akarok tartani)

Reggeli: protein palacsinta

Tízórai: narancs 30g joghurtall jogobellással

Ebed: rakott brokkoli 250g es 2 kocka diabetikus csoki es ket db napolyi egy cappucinolval

Uzsonna: alma

Vacsora: Gorogsalata

2016. febr. 27. 17:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez még fogyókúrának is majdnem kevés...
2016. febr. 27. 17:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Kedves első komolyan? Tudnál akkor nekem segíteni légyszíves egy egy napos étrendel? :)
2016. febr. 27. 17:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja + egy szelet puffasztott rizset is ettem még 2sz parizellel
2016. febr. 27. 17:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Kevés kaja,az is szemét.Kedves kérdező.napi 2000-2500 kalória kell,1tskg fehérje,4-3tskg szénhidrát(anyagcsere sebességtől,sportól függően),1tskg zsír.

Minden étkezés tartalmazzon zöldségeket (jó a gyomornak,normális székleted lesz,és eltelít),kb napi 6 kaja kell,és a megadott kalória mennyiséget elosztani 5-6 ugyan akkora adagra.

mire vagy kívéncsi pontosan?

2016. febr. 27. 18:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Hogy mikor mit érdemes enni és mennyit? (Hány gramm)
2016. febr. 27. 18:15
 6/9 anonim ***** válasza:
2000-2500 kalória egy ülőmunkát végző nőnek nem kell... Max 1700-2000. Az összetétel is csak annyiban hibás, hogy kevés a fehérje. Egyébként nem kell mindenkinek úgy étkeznie, mint egy testépítőnek... A napi 4+ étkezés tényleg hasznos, de csak azért mert kevésbé leszel éhes és az emésztésnek is jobb. Ha nincs meg a napi 4+ kaja az se hatalmas baj... Egyébként valóban jó a zöldség, de nem muszáj minden étkezéskor enni.
2016. febr. 27. 18:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Ja heti négyszer 1 orat futok
2016. febr. 27. 18:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Mivel alig ettél, én betolnék egy 8 tojásos rántottát zöldségekkel, hogy azért meglegyen a fehérjebevitel s kalória is menjen. Ha nagyon sok feta volt a salátában és sok palacsintát ettél, akkor lehet, hogy 6 is elég, bár ez tojásmérettől is függ.

Persze lehet, hogy neked 30 deka hús lenne az ideális, te dolgod, de a kalóriákkal úgy nehéz lesz.

2016. febr. 27. 18:40
 9/9 anonim ***** válasza:

A 6.nak igaza van, sőt, vannak testépítők (férfiak, izommal és magassággal), akiknek nem kell 2000 kcal naponta súlytartáshoz... Ez már kicsit extra eset, de nagy a szórás.

Nem kell sokszor enni sem. Népszerű gondolat, de van, akinél iszonyatosan csődöt mond, viszont napi 1-2 evés maga a tökély. Az összbevitel sokkal többet számít, s persze az, hogy mi felel meg az egyénnek.

2016. febr. 27. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!